Find kærligheden online

Alle leder efter den eneste ene. Den evige drøm om den store kærlighed, der pludselig kommer ud af det blå og slår benene væk under dig. Desværre er der mange, der oplever, at kærlighed ikke er så let igen. Mange er single i meget længere tid, end de egentlig havde forestillet sig, og det kan føre til ensomhed og depression i de værste tilfælde. 

Heldigvis kan der gøres noget ved det. Man kan nemlig give sig i kast med dating – mere specifikt online dating. Flere og flere finder nemlig kærligheden på nettet i dag gennem diverse datingsider. Der findes et utal af dem, og nogle er måske bedre end andre. Herunder har vi samlet nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du online dater. 

Skriv en god profiltekst 

Uanset hvilken datingside du benytter dig af, så er det vigtigt, at du fremstiller dig selv godt, så de andre brugere af siden får lyst til at date dig. Dette kan du blandt andet gøre med en god profiltekst. Mange negligerer profilteksten, fordi de ikke helt ved, hvad de skal skrive, og så ender de med slet ikke at skrive noget. Teksten kan dog være altafgørende for, om du for nogle henvendelser. 

En god profiltekst siger noget om dig på mere end én måde. Du skal undgå at blive for faktuel, for din højde, adresse og hvor, du er født, er måske ikke så afgørende for, om du er en god potentiel kæreste. Beskriv derfor i stedet din personlighed, dine interesser og forsøg gerne at krydre din tekst med lidt humor. Selv hvis dine billeder ikke fanger, kan den helt rigtige tekst sagtens gøre op for det. 

Nu vi taler om billeder…

Selvom profilteksten er super vigtig, så kommer vi ikke udenom, at mange datingsider er visuelle medier, og det første, folk bliver mødt af, er dit profilbillede. På de fleste datingsider kan du vælge flere billeder til din profil, så du kan vise flere sider af dig selv. Du kan eksempelvis have et billede af dig selv, hvor du laver en fritidsaktivitet, eller et hvor du bare ser rigtig glad ud. 

Det vigtigste er, at dine billeder er retvisende – de skal altså ligne dig, så drop photoshop eller misvisende vinkler. Derudover vinder et godt og oprigtigt smil også mange hjerter. Nogle bruger også børn eller hundehvalpe til at tiltrække flere beundrer, det er dog en smule svingende, hvor god effekt det har. 

Husk nu din sunde fornuft 

Selvom de billeder, du lægger ud på din profil, er rigtige og ligner dig, så kan du ikke altid være sikker på, at andre brugere af datingsiderne er lige så ærlige. Du kan derfor risikere at falde i snak med nogen, som ikke er, hvem, de siger, de er. Du bør derfor være opmærksom på, hvis du opdager underlige uoverensstemmelser hos nogle af de profiler, du interagerer med. 

Naturligvis skal du ikke være mistroisk over for alle, du kommer i kontakt med. Du skal blot have for øje, at før du har set en person i virkeligheden, så kan de i og for sig være hvem som helst. Dette skal dog ikke holde dig tilbage i din online datingrejse, da langt de fleste profiler derude er sandfærdige.