Sådan kommer du i gang med gamingen

Gaming er en fritidsinteresse, som går på tværs af både alder og køn. Gaming er med andre ord for alle, selvom det mest er mænd og drenge, der slapper af med gaming i fritiden. Ikke desto mindre er der også piger, der kan lide at game. Hvis du derfor har lyst til at prøve kræfter med gaming, så er der masser af sociale fællesskaber koblet sammen med det.

Men det kan være en anelse besværligt, at finde alt det rigtige udstyr til din gamer computer. Der skal nemlig investeres i mere end bare computeren. Hvis du eksempelvis sammenligner med en Playstation eller en Xbox, så passer spillene til den bestemte maskine. Sådan er det ikke med en gamer computer. Her har alle computere forskellige egenskaber, og det er ikke alle computere, der kan køre alle spil. Læs mere om dette og se udvalget af forskellige gamer computere på Føniks Computer.

Sådan vælger du den rigtige computer

Der er ikke nogen gylden regel, når det kommer til valg af gamer computer. For det afhænger nemlig i høj grad af, hvad du kan lide at game. Gamer du eksempelvis hovedsageligt Sims er der ingen grund til at købe det dyreste af det dyreste. Hvis du derimod gamer nogle af de nyere online skydespil, så skal grafikkortet blandt andet have en vis kvalitet.

Hvad skal jeg ellers bruge af udstyr?

Udover computeren skal du selvfølgelig også bruge en skærm. Her bør du heller ikke gå på kompromis, da skærmen skaber en stor del af den samlede gamer-oplevelse. Derudover skal du bruge et keyboard og en mus. Her kan du vælge noget, som du finder behageligt at bruge. Hvis du skal spille online spil, bør du også investere i et godt head-set. På den måde kan du nemlig kommunikere med dine holdkammerater i de forskellige spil.