3 gode råd til kør-selv-ferien

Hvert år tager rigtig mange danskere afsted på kør-selv-ferie. Denne form for ferie er forbundet med en helt speciel form for frihed. Du kan tage tingene i dit helt eget tempo, og du kan køre hen, hvor end du vil. Hvis du gerne vil på en spontan ferie, så er billferien lige noget for dig. Her får du 3 gode råd til at blive klar en vellykket kør-selv-ferie.

Er din bil klar til afgang?

Inden du drager afsted mod sydens sol eller de snehvide pister i Østrig, så er det vigtigt, at du tjekker op på, om din bil er klar til afgang. Blandt andet er det en særligt god idé at eftertjekke bilens dæktryk. Det skal passe til bilens vægt, efter al jeres bagage er læsset.

Er du usikker på, hvorvidt din bil kan holde til en kør-selv-ferie? Så kan du lease en bil for en kort periode og drøne afsted på ferie med stil. Se mere om dine muligheder hos perb cars.

Underholdning til børnene

Har du mindre børn med på kør-selv-ferien, gør du klogt i at sørge for massevis af underholdning til turen. Det kan eksempelvis være kortspil, legetøj, bøger eller en tablet, hvor de kan se film eller spille spil. Børnene kan hurtigt blive utålmodige af at sidde på bagsædet så mange timer, så underholdning er med til at holde dem aktiveret og beskæftiget på hele turen.

Tænk over, hvordan du pakker bilen

Det er en dårlig idé at kaste al bagagen tilfældigt ind i bilen og køre afsted. Hvordan du pakker bilen, betyder nemlig mere, end du måske tror. Du bør lægge de tungeste ting nederst i bilen, og lette genstande bør placeres i toppen af bagagerummet. Har du problemer med at få plads til al bagagen i din bil, kan du investere i en tagboks, hvor du kan opbevare tøj og andre lette ting.