Tag selskabet med til Vestjylland i en lejet bus

Vestjylland

Er der noget mere dansk end Vestjylland med de hyggelige landsbyer og det brusende og barske hav? Genopfind jeres begreb om danskhed med en lejet bus, hvor hele selskabet kan være med til at opleve det naturskønne og hyggelige Vestjylland. Der er oplevelser i denne landsdel til ethvert temperament, og selskabets gennemsnitsalder er ingen forhindring her. Der er rigeligt med forskellige interessante og sjove oplevelser for alle aldersgrupper. Det er bare med at komme afsted.

Nem og billig transport

Når du er med i et større selskab, der ønsker en tur sammen, så er første praktiske udfordring selvfølgelig transporten. Men det behøver nu slet ikke være en udfordring. Lej en bus til billige penge, så I nemt og uden kvaler kan lade jer transportere lige derhen, hvor jeres oplevelser venter. Uanset hvorfra i landet, I ønsker, at jeres lejede bus skal samle jer op, så kan det lade sig gøre. Og det hele er ikke mere end et par klik væk.

I kan nemlig nemt booke en bus online. Det eneste, I skal vide, er, hvor I vil hentes, hvor I vil hen, hvor mange I er, og hvornår det hele skal foregå. Har I blot disse informationer klar, så tager det ikke mange minutter at leje en bus til jeres tur.

Brug en dag i Ringkøbing og Hvide Sande

I Vestjylland ligger to af Danmarks perler, nemlig Ringkøbing og Hvide Sande. De er på hver deres måde nogle særdeles hyggelige byer, hvor man kan få masser af timer til at gå. På torvet i Ringkøbing er der næsten altid liv og glade dage. Der er ofte musik, og fadøllene langes hurtigt over disken på det lokale hotel. Gå en tur langs fjorden, eller nyd lokalt fanget frisk fisk på havnen. Der er rigeligt med muligheder.

Endnu længere mod vest finder I Hvide Sande. Her er nærmest tale om en by i havet. Med Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden udmærker denne by sig for sine tilbud til alle vandhunde. Her kan I fiske og surfe, eller I kan nøjes med at nyde den fantastiske udsigt fra klitterne. Har I dyreinteresserede med, kan det meget normale syn af sæler i Hvide Sande måske være en ekstra magnet for jeres selskab.

Til de drikkeglade

Ikke langt fra Ringkøbing finder I den lille by Stauning. Stauning er måske ikke i sig selv noget stort turistmål, men det er deres eminente whiskydestilleri til gengæld. Og her kan man nemt booke en guidet rundtur med tilhørende smagsprøver. Stauning Whisky kan faktisk bryste sig af at have lavet verdens bedste whisky. Den kommer I selvfølgelig til at nippe til.

Stauning Whisky har nogle af landets smukkeste bygninger, og på jeres rundtur vil I både opleve fantastiske udsigter, spændende fortællinger om produktionen af whisky og ikke mindst en smagsoplevelse af rang. Når jeres tur er slut, kan I selvfølgelig slå jer løs i deres butik, hvor I kan få alskens lækkerier med hjem til privaten, heriblandt whisky og herlige delikatesser. Denne oplevelse har det hele.