4 gode grunde til at tage på campingferie.

Recreational Vehicle Camping. Vacation in a Travel Trailer. RV Theme.

Når sommeren igen står for døren og det er tid til at planlægge din næste ferie, så kan det anbefales at overveje en campingferie. Camping er den perfekte ferieløsning, for folk der godt kan lide at være udendørs og have kvalitetstid sammen med familie og venner.

At være udenfor og deltage i en aktiv ferie, har desuden nogle helt klare fordele.

 1. Et stille sind er et sundt sind
  Camping er at koble fra og blot nyde naturens simple gaver. Glem alt om at oplade din mobil, tablet eller andet elektronisk udstyr, som blot fjerner dig fra nuet. Der er intet galt i at have en telefon med til nødvendige opkald mm. Men lad det ikke overtage din ferie og tid. Din krop og dit sind vil takke dig for det og du vil vende tilbage på arbejde med fornyet energi.

 2. Ofte mere motion
  At campere åbner ofte op for aktivitet, der forbedrer ens motion. Lad det være at fiske, lange gåtur, cykelture, ridning eller noget helt andet. Lige meget hvad, så åbner denne ferietype op for en aktiv livsstil, som alle kan have godt af.

 3. Reducere stress
  Et af de bedste sundhedsgoder ved at tage på ferie er, at det reducerer stress. Det gør det ved at fjerne de “trigger” fra ens hverdag, der konstant får en op i det høje gear. Du kommer væk fra den gængse tumult og får et fornyet syn på tilværelsen. Lyden af fuglene om, bølgerne der bruser og vinden I træerne, er alle ambient lyde, der fylder os med en indre ro. På mange måder en terapeutisk oplevelse.

 4. Bedre forhold
  Det lyder banalt – men du har sikkert selv oplevet det. Du snakker ikke rigtig med din familie eller din partner. Du bevæger dig blot rund i en verden af teknologi, hvor alles hoveder peger nedad mod deres mobile enheder – uden nogen form for anerkendelse af, at livet passer forbi foran dem – hvis de blot ville vælge at kigge op i ny og næ.
  En campingferie åbner op for dialog. Det kobler folk fra det digitale og fører dem tilbage til det analoge. Til en tid, hvor dialog og samvær er i højsæde. Denne form for ferie har en utrolig positiv indflydelse på ens forhold.

Disse 4 hurtige grunde er blot få af de mange årsager til, at du bør vælge camping som din næste feriemulighed. Hvis du er i tvivl om hvor du har de bedste muligheder, så kan det anbefales at tage på camping i hvide sande – mere specifikt Bjerregård Camping, som på alle måder formår at give sine campister de bedste muligheder for en helt fantastisk ferie i det vestjyske.