5 ting du bør pakke i din håndbagage

Hvis du skal på ferie, så skal du i gang med at pakke. Du bør starte med at lave en pakkeliste, så du husker alt det, som du skal have med. Derefter kan du gå i gang med at pakke. Dog skal du også finde ud af, hvad du skal placere i din håndbagage. Er du ikke helt sikker på, hvad der skal være i din håndbagage, så kommer vi med et par forslag her.

Det skal du have med i håndbagagen

Penge, flybilletter og pas – Du skal naturligvis have alle vigtige dokumenter i din håndbagage samt dine penge.

Medicin og vitaminer – Hvis du tager medicin, er det en god idé, at du pakker den i din håndbagage. Bliver din bagage væk under flyveturen, er det ikke særlig smart, hvis al din medicin er placeret i denne kuffert. Derudover kan du placere dine vitaminer i håndbagagen.

Mobiltelefon og oplader – Din mobiltelefon bør også placeres i håndbagagen. Det gør de fleste nok allerede. Dog er det ligeledes en god idé at have din oplader i håndbagagen, så du kan oplade din mobil undervejs, hvis der er mulighed for det.

Underholdning – Uanset om du skal på en lang eller kort flyvetur, er det rart med underholdning. Derfor bør du pakke underholdning ned i håndbagagen. Det kan eksempelvis være en god bog, et spil eller lignende. Det kan ydermere være, at du blot bruger din mobiltelefon som underholdning.

Solbriller og briller – Bruger du briller, så hav dem med i håndbagagen, så du kan passe godt på dem. Det samme gør sig gældende, hvis du har solbriller med på turen.

Kamera – Et kamera er også en god idé at have med i håndbagagen. På den måde kan du tage billeder, når det passer dig, uden at skulle vente på, at bagagen bliver fundet.

God pakkelyst og god rejse!