3 idéer til en romantisk weekend med din partner

Vi lever i et samfund hvor der konstant er noget man skal. Det er først og fremmest arbejde og skole, der optager vores tid og derudover kommer børn, fritidsaktiviteter og forskellige typer af sociale events, enten privat eller offentligt. Det kan der være svært at finde tiden til at tilbringe en romantisk weekend sammen og det kan også være svært at finde på noget nyt at lave, hvis man allerede har lavet de mest normale aktiviteter, som de fleste par kaster sig ud i. I denne artikel giver vi dig derfor 3 idéer, til hvordan du kan nyde en romantisk weekend med din partner og få lidt kvalitetstid sammen, inden hverdagen kalder igen. 

Tag på telttur

Hvad er mere romantisk end en weekend i skoven, i telt, med bål og kun lydende af fugle der synger? Det er der måske meget der er, men det kommer an på den enkelte. Hvis man gerne vil lave noget der er lidt anderledes, så er en telttur et godt bud. I Danmark må man slå sit telt op de fleste steder, så længe det ikke er en permanent løsning. Der er derfor, stort set, frit valg på alle hylder (skove) når det kommer til teltture.

Gourmetophold

Det kan være en fantastisk oplevelse at tage på et weekendophold, på en af de gamle slotte eller kroer som vi har i Danmark. Et gourmetophold er dog lige en tand bedre, for her får man rigtig lækker gourmetmad, oven i hatten. Et gourmetophold for 2 kan derfor være en rigtig god mulighed, for dig og din partner at få en smule alene tid og nogle rigtig lækre måltider oveni. Om du vil på gourmetophold jylland, eller andre steder i landet, er helt op til dig selv.

Tag på storbyferie

Mange rejseselskaber tilbyder storbyferier med en længde, der gør det perfekt til et weekendophold for dig og din partner. Opleve fantastiske byer som London, Prag og Amsterdam, eller hvor i nu kunne tænke jer at tage hen. Det koster ikke alverden og i vil blive overrasket over hvor meget man, med lidt planlægning, kan nå at se på en weekend.