4 ting du skal have i din “Mancave”

Her er en guide til, hvad vi synes der skal være i mandens frirum – nemlig mancaven. Det er her der skal være plads til hverdagens afbræk, og samtidig er det måske det eneste sted i huset, hvor kæresten, hustruen eller den forlovede ikke har noget at sige til indretningen. Du kan altså indrette det helt som du vil, men vi vil alligevel forsøge at hjælpe dig lidt på vej. Og hvis samleveren siger nej til nogle af tingene, så husk hende på, at du sagde ja til at få den lyserøde hjørnesofa.

Det perfekte gaming-setup

I en mancave skal der selvfølgelig være det perfekte gaming-setup. Om du spiller Call of Duty, Fornite, LOL eller Counter Strike, så skal der være styr på udstyret. Og så tænker du sikkert – hvad skal skal der så helt konkret være for at have alle de rigtige ting? Der skal selvfølgelig være en lækker, blød og stor gamer stol. Den skal du bruge mange timer i, så der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten. Det nytter jo ikke noget, at du får ondt i ryggen. Derudover kan der være et black friday gaming tastatur. Der findes mange forskellige tastaturer. Nogle har lys i sig, andre har specielle e “knapper”, og nogle har bedre komfort. Find derfor ud af, hvad du hælder mest til. Du skal selvfølgelig også have en fed mus, som passer til dit tastatur. Sidst men ikke mindst, så køb dig en ordentlig computer. Der findes ikke noget mere irriterende end, hvis ens computer ikke kan trække spillerne ordentligt.

Et bordfodboldbord

Når gutterne kommer over, og i har brug for at afbræk fra FIFA, så er det altid godt med et slag bordfodbold. Sæt lidt ekstra på højkant og spil om en straf. Det kunne eventuelt være om omgange i byen. Det er altid sjovt at konkurrere med gutterne, og et bordfodbold vil helt klart være med til at gøre det endnu sjovere.

En stor TV-skærm

Der skal selvfølgelig være et kæmpe tv. Det nytter ikke noget, at i ikke kan se filmen ordentligt, eller at i har svært ved at se bolden, når i spiller NBA2K. Få derfor anskaffet dig et tv, som rykker. Det vil helt sikkert også imponere makkerne, at du har opdateret på denne front.

Minibar

Sidst men ikke mindst – en minibar. Hvis du skal have pokeraften med vennerne, skal der da også være bajer og hård spiritus. Få derfor anskaffet dig en minibar, så dine gæster ikke skal gå tørstige hjem. Derudover bliver bordfodbold også lidt sjovere med et par procenter i blodet.