Forkæl dig selv med smukke sommer smykker

Nogle gange har man fortjent en god omgang selvforkælelse, og hvornår er mere oplagt end i sommerferien? En fantastisk måde at forkæle sig selv på er ved at købe nye smykker. Eksempelvis smykker der går perfekt til sommerkjolen eller den nye stråhat, der skal med på strandferien.

Smykker er en form for forkælelse, der varer ved, da man kan bruge dem resten af livet, hvis de er af god kvalitet, såsom smykkerne fra Goldentime. Hos Goldentime kan du finde alt, hvad du har brug for inden for smykkeverdenen, og det er bare med at komme i gang med at lede efter de helt rette smykker, som du kan finde inspiration til her.

Guld og sølv

Guld eller sølv. Det er spørgsmålet. På Goldentime kan du finde masser af smykker i begge kategorier. Det gør dog ikke valget nemmere, tværtimod. Heldigvis kan du hurtigt finde ud af, hvad der klæder dig bedst, hvis du kender din huds undertone, som du finder ved at kigge på blodårerne på undersiden af dit håndled. 

Hvis blodårerne er blålige, vil du have en kold undertone og se bedst ud i kolde farver, hvorfor sølvsmykker vil være det bedste valg. Og hvis dine årer er grønlige, vil guldsmykker klæde dig bedst, da du vil have en varm undertone, hvorfor du vil se bedst ud i varme farver.

Gå en anden vej end normalt

At vælge et andet materiale end normalt, er ikke den eneste måde, du kan udfordre dig selv på. På Goldentime findes der et væld af smukke smykker perfekt til sommeren, og der er derfor ingen grund til, at du køber smykker, der ligner dem, du allerede har på en prik. Overrask hellere dig selv. Eksempelvis med smykker, der er mere farverige end dem, du normalt går med. 

Det kunne for eksempel være smykker tilsat perler, gerne i smukke sommerfarver. På Goldentime er der rigtig god mulighed for at finde smukke og sommerlige smykker, der passer lige til dig.

Uret – et alternativt smykke

Hvis du imidlertid ikke er så meget til øreringe, halskæder og armbånd, kan du overveje at købe et ur i stedet. Et ur kan man altid bruge, og om sommeren har du god mulighed for at vise det frem til omverdenen i stedet for at gemme det under de lange ærmer på vinterfrakken. På Goldentime kan du finde det perfekte ur og et hav af andre smykker til dag og aften.