5 gadgets din far ikke anede, at han ville blive glad for

Den 5. juni er kendt for mange som Grundlovsdag, som er en fejring af den første indførte grundlov. Men for mange fædre er den 5. juni er også kendetegnet for en hel særlig dag. Den 5. juni er nemlig også fars dag.

Det er tanken, der tæller

Mange giver deres far et kort eller en gave på fars dag for at vise, at man tænker på ens far på dagen. For mange er det også en god dag at takke ens far for at være der for en.

Nogen vælger også ikke at fejre den. Det er en smagssag, om du har lyst til at fejre dage som mors dag og fars dag.

Det behøver ikke at være noget dyrt, som du giver din far.

Det kan for eksempel være et kort, hvor du skriver en sød hilsen til din far.

Ofte er det tanken, der tæller og bare det, at du viser, at du har tænkt på din far på dagen, det betyder ofte meget. Du kan finde inspiration til hvad du kan give din far på fars dag flere steder på internettet.

Køb en sjov gave til din far

Hvis du gerne vil købe en gave til din far på fars dag, så kan det nogle gange være svært at finde på, hvad du skal købe.

Men der er rigtig mange sjove og gode gadgets, som din far sikkert ikke vidste, at han stod og manglede.

#1 En Batmobil i metal

Hvis din far er stor fan af Batman, så synes han helt sikkert også, at Batman har nogle fede Batmobiler. Men sådan en kan du desværre ikke købe.

Men du kan til gengæld købe en Batmobil i metal, som han selv skal bygge.

Bagefter kan den fint stå og pynte på hans kontor.

#2 Et Safe Clock

Hvis din far står og mangler et ur til hans kontor, så kan du købe et Safe Clock. Det er et ur, men uret kan åbnes, hvor der indeni uret er hylder, hvor han kan opbevare ting såsom smykker og andre små værdiggenstande.

#3 Lær din far at lægge tøj sammen
Er det din mor, der står for at lægge vasketøjet sammen? Så er denne gave faktisk både en gave til din mor og din far. Du kan nemlig give din far en tøjfolder. Med en tøjfolder så er det nemt at lægge skjorter og trøjer sammen.

#4 En sæbetud

Dette er også en ting, som hele familien kan bruge. Det er en sæbetud. Det er en sæbedispenser til badet, som er formet som en stor næse. Når din far trykker på næsen, så kommer der sæbe ud af det ene næsebor. Det er en sjov og anderledes gadget til badeværelset. Din far kan også bruge den til håndvasken, hvis han selvfølgelig har plads. Den er nemlig rimelig stor.

#5 Retro Bottle Opener

Hvis din far godt kan lide at nyde en kold sodavand eller en kold øl på en varm sommerdag, når der skal grilles, så kan en retro øloplukker være en god gaveide. Den er både praktisk og pæn at se på.