Opnå fremtidssikret digital transformation med Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps er en automatiseringsløsning som kan optimere manuelle forretningsmæssige processer i virksomheden. Power Apps er en del af integrationsværktøjet i Microsoft Power platformen: Power BI og Power Automate Flows. Som bruger uden teknisk erfaring af værktøjet er det simpelt at anvende de mange foruddefinerede elementer.

Det er nemt at tilpasse skabelonerne og tilføje tekst, video, billeder, forskellige typer af formularer. Her kan man enkelt og hurtigt skabe apps, som er værdiskabende og tilpasset dine og virksomhedens behov. Arbejd smartere, ikke hårdere gennem smart it løsninger, hvor forretningen er i fokus og hvor medarbejderne kan tilgå relevant indhold til ønsket tid. 

Understøt forretningen med intuitive it-løsninger 

Øg effektiviteten og minimer fejl ved at automatisere manuelle processer. Ved at implementere et intuitivt system. Med Power Apps kan du være effektiv på farten, da det kan anskaffes som en mobilapplikation, som er kompatibel med IOS, Windows og Android. Det giver medarbejdere mulighed for at anvende værktøjet direkte på mobilen, mens de eks. er ude på arbejdsopgaver rundt i landet. 

It løsninger skal være brugervenlige samtidig med at sikkerheden er i top, så medarbejdere let og enkelt uden bekymringer kan anvende de løsninger i hverdagen. IT-løsninger skal være en del af en stærk it infrastruktur,  

WorkPoint 365 skaber struktur over arbejdsområder 

Med WorkPoint 365 kan du få struktur over ustrukturerede data. Vidensbaserede virksomheder kan få behov for at få fuld adgang og overblik over deres information, data og processer. Med en samlet oversigt og direkte indgang kan man opnå fuld fleksibilitet og øjeblikkelig integration i systemet. WorkPoint 365 

Mange virksomheder kæmper med tilsandede IT-system landskaber. Tendensen går imod færre standardiserede applikationer, men når man erstatter specialiserede applikationer med standardsystemer, mødes man ofte med modstand fra forretningen. For standard betyder som regel, at forretningen skal indgå kompromisser og ender op med en middelmådig løsning, som ikke kan møde behovet. Et velfungerende it-system handler om at få sikker og nem adgang til vigtig data.  

Virksomheder investerer i dag mange midler for at udvikle deres interne it-processer. Ved at forbinde kendte it produkter kan man skabe et bedre og sikrere flow for medarbejdere. Det giver en mere effektiv dag både på og udenfor kontoret. En mobilløsning med WorkPoint 365 giver øget fleksibilitet og overskud i dagligdagen, det giver ledelsen ro i maven i forhold til fremtidige initiativer.