Sælg brugt iPhone til en autoriseret forhandler

Skal jeg sælge min telefon? Et almindeligt spørgsmål, der opstår, når du ønsker en ny smartphone, og du skal til at begynde at tænke på at starte processen forfra. Og ud af alle mulighederne for, hvad du skal gøre med din gamle enhed, giver det bare mest mening at sælge den. Sælg brugt iPhone til forhandler

Selvom du tydeligvis ikke får den fulde værdi tilbage på din gamle enhed, kan personer give sig et opnå en stor besparelse til deres næste iPhone investering.

De fleste websteder, der køber brugte telefoner, adskiller tilstanden i kategorier. PhoneWorld tilbyder for eksempel forskellige summer for nye, brugte eller ødelagte, mens andre websteder bruger karakter kategorier og nogle statslige udtryk som “uberørt” eller “knap brugt” med faldende værdi afhængigt af enhedens tilstand. Ja, det er korrekt, du kan få kontanter for det ødelagte gamle iPhone, der har ligget under din seng i mange år. 

Og set i betragtning af telefon aftaler konsekvent synes at krybe op i pris, kan den ekstra smule kontanter være en frelser. Men hvor kan du sælge det? Hvor meget får du? Er det værd at bytte din enhed til rabatter i stedet? En masse spørgsmål kan hobe sig op, og det kan være svært at få solgt sin enhed på den blå avis eller andre markedspladser. Ved at indsende din telefon til en autoriseret forhandler, er du sikker på at din iPhone bliver bedømt på den rigtige måde.