Bliv en ægte jobvinder: Gør CV’et ekstra imponerende ved hjælp af en skabelon

Du har sikkert allerede et godt CV, men er det et vinder-CV?

Måske har du allerede prøvet at være i den totalt frustrerende situation det er, når man håbefuldt sender sin ansøgning og CV af sted som man har brugt timer på – bare for at få (endnu) et afslag. Hvis du kan nikke genkende til dette, er det måske nu du skal overveje at spice dit CV op og tilsætte lidt wow-faktor, så du skiller dig ud fra mængden og bider dig fast hos modtageren.

Selvom du har en masse gode og relevante kompetencer og selvom du er 100 % sikker på, at du er den rigtige til en given stilling, så er der mange andre parametre der spiller ind, når arbejdsgiver beslutter sig for, hvem der skal inviteres til samtale. Mange virksomheder skimter ofte kun de modtagede ansøgninger og CV’er igennem, og kun dem der springer i øjnene og som giver det bedste førstehåndsindtryk, bliver udvalgt til nærlæsning.

CV’er kan se ud på mange måder, men til fælles for dem alle er, at et godt CV er kendetegnet ved at være overskueligt, målrettet, kortfattet og præcist. Her kan en CV skabelon være en kæmpestor hjælp, både fordi de er rigtig gode til at lade sig inspirere af, så du finder bedre måder at præsentere dig selv og dine kompetencer på, og så fordi, du har mulighed for at plotte dine informationer direkte ind i rigtig mange CV skabeloner, og dermed spare dig selv besværet ved at skulle opfinde den dybe (design) tallerken.

Hav flere CV skabeloner klar, så du altid målretter til virksomheden

Der findes mange forskellige CV skabeloner og endnu flere forskellige virksomheder.  Derfor er det også en rigtig god idé at have forskellige skabeloner klar, så du kan målrette endnu bedre til virksomhederne, du søger hos. Søger du eksempelvis et job i en ældre, konservativ virksomhed, gør det sandsynligvis bedre indtryk med et CV der har et klassisk look, end et topmoderne, farverigt et af slagsen. Omvendt får du næppe en arbejdsgiver til at spærre øjnene op med et konservativt udseende CV, hvis jobbet du søger er hos en ung startup-virksomhed.

Tænk altid på hvem modtageren er og sørg for at dit CV afspejler den stil, de repræsenterer, samt at teksten indeholder samme nøgleord, som virksomheden bruger. Brug en CV skabelon og du er rigtig godt på vej til at lande dit næste job.