Sådan forbedrer du arbejdsmiljøet for dine medarbejdere

Hvis du er chef, er du helt sikkert meget bevidst om vigtigheden af, at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen. Der skal være en god kemi dig og dine medarbejdere imellem og samtidig gode og fair arbejdsvilkår for alle.

Det er helt essentielt, at dine medarbejdere bliver hørt, forstået og ikke mindst værdsat. Når du er chef, er det vigtigt, at du handler på det, dine medarbejdere udtrykker til dig. Ellers kan det ende med, at dine medarbejdere vender dig ryggen.

Vær på forkant med de rigtige ergonomiske hjælpemidler

Som chef kan du forebygge mange af de frustrationer, som dine medarbejdere kan ende med at have, i forbindelse med det arbejde de laver. Sæt noget tid af til, at iagttage det arbejde, der bliver lavet rundt omkring på arbejdspladsen. Når du spotter en medarbejder, der løfter noget tungt eller fragter tunge sager fra a til b, skal du gribe ind.

Du skal nemlig købe de rigtige ergonomiske hjælpemidler, som dine medarbejdere kan bruge. Til de tunge løft kan du købe en SpildOp, som løfter for dine medarbejde, så de undgår overbelastning. Til de tunge løft og skub kan du købe en S-dozer, så dine medarbejdere slipper for at slide og slæbe, for at fragte de tunge ting og sager. Du kan også købe en Katafalk til de helt store løft. En katafalk vil nemt fragte selv de tungeste ting helt uden problemer.

Det vil også optimere arbejdstiden

Med de rette hjælpemidler kan du faktisk optimere den tid, dine medarbejdere bruger på at løse de forskellige arbejdsopgaver. Ikke nok med, at du vil opleve, at dine medarbejdere er mere glade, tilfredse og langt mindre udkørt efter en arbejdsdag, så vil de faktisk også arbejde mere effektivt tidsmæssigt. Det er virkelig en win-win situation.