En læringsplatform udvikler dine færdigheder på arbejdspladsen

Fuse er en af verdens bedste læringsplatforme, og i den kan du finde lige den viden, som du er på udkig efter. Digitale læringsydelser gennem en læringsplatform kan være med til at flytte dine egenskaber i den rigtige retning. Ved at anvende en digital læringsplatform kan man uanset tidspunktet tilgå diverse kurser og læringsoplevelser når det passer dig. Det er en smart og fleksibel måde hvorpå man kan få den rigtige viden forankret. 

Læringsplatform hjælper til med onboarding af medarbejdere 

For virksomheder kan det være en stor hjælp at have tilknyttet en læringsplatform der kan hjælpe til med at onboarde nye medarbejdere i en virksomhed. Det giver en lettere overgang for nye medarbejdere som skal starte op på en nyt arbejde. Nye medarbejdere har ofte en indkøringsfase, når man skal til at tilpasse sig et nyt arbejde. Og derfor kan en læringsplatform tilpasses den enkelte person, så de hurtigere forstår og kan sættes ind i arbejdsopgaver. I mellemstore og store virksomheder hjælpes HR medarbejderne på vej med effektiv onboarding strategi i form af en smart e-læringsplatform. 

e-læringsplatform giver frihed under ansvar 

Med en e-læringsplatform kan du som bruger tilgå platformen fra tid til anden, og lige når det passer ind i skemaet. Du slipper for at skulle deltage til et kursus, som er bestemt med tidspunkt og placering, hvor man ikke er sikker på den læring som man modtager.
Med en e-læringsplatform har du mulighed for at tilgå relevant undervisningsmateriale direkte på mobilen eller på computeren, lige når det passer dig. Med en digital læringsplatform har du frihed under ansvar, og du er ansvarlig for din egen læring. Her får du sikret frihed i dit daglige arbejde. Læringsydelser har vundet frem de seneste par år, og flere personer ser værdien i digital læring. Det er en smart måde, hvorpå man kan få værdifuld faglig viden direkte på mobilen eller computeren, og præcis når det passer ind i din kalender. Det er super godt for egen udvikling og for virksomheder der gerne ønsker udviklede og opdaterede medarbejdere indenfor deres felt. 

Læringsplatformen Fuse er brugervenlig

Læringsplatformen Fuse er designet med brugeren for øje, og derfor er platformen skabt med et brugervenligt og intuitivt interface. Det skal være nemt at oprette og dele viden med sine medarbejdere, og på den måde få organisatorisk læring. Læringsplatformen indeholder vigtig viden, som man vil få gavn af i sit arbejde. Det er en smart måde at tilegne sig ny viden på.