Få det bedste ud af en global krise

Under corona-krisen er tilkommet usædvanligt mange nye hverdagsdilemmaer for majoriteten af danskerne. Mange har tilegnet sig en hund eller et andet kæledyr, og stort set alle er underlagt at skulle bære enten mundbind eller mundvisir.

Bliv din hunds bedste mad-ven

Canagan tilbyder kvalitetshundefoder, hvis proteinkilder primært er kød, fisk og proteinholdige grøntsager. Hunde er af naturen kødædere, hvorfor det er naturligt, at størstedelen af deres foder består af det. At hundene er kødædere, betyder også, at de aldrig ville spise korn i naturen. Derfor mener Canagan ikke, det hører til i deres foder. Alle hunde har ekstremt svært ved fordøjelsen af det, fordi de ikke er lavet til at nedbryde den stivelse, mange korn indeholder. Hunde har desuden nemmere ved at fordøje søde kartofler, hvilket er den hovedsagelige kilde til kulhydrat i Canagan hundefoder. Den rette ernæring kan betyde en stor del for at holde din hund sund og rask.

Et godt alternativ til mundbind

Covid-19 har ført mange både positive og negative ting med sig. En af dem er mundbind. Mundbind er desværre bare superirriterende at have på, og hvis man bruger briller, generer de i ekstra grad. Et mundvisir er et alternativ, der fungerer mindst lige så godt. Selvom det ikke er beskyttende mod bakterier og virus, blokerer det for smittedråber, som kommer fra mundspyt, når man samtaler, nyser eller hoster. Personer, du kommunikerer med, kan bedre tyde dine intentioner, da de kan se hele ansigtsudtrykket i modsætning til ved brug af mundbind. Mundvisirer kan tilpasses dine personlige behov, fordi der er justerbare snore og hagestøtte på mange af dem. De giver ovenikøbet mulighed for bedre ånding, så folk med vejrtrækningsproblemer også kan benytte dem. Generelt skåner de os for diverse kvaler, som mundbind medfører. Mundvisirer kan også bruges i andet end corona-sammenhænge, fx i erhvervsbrancher med behov for høj hygiejne.