Flere og flere holder ferie i Danmark: Her finder du hotellet, der har alt!

De danske hotellerne er ikke kun fyldt op med udenlandske turister mere, danskere tager rundt på de forskellige øer og halvøer for at holde sommer, vinter, påske og efterårsferie. For mange er det en tradition at tage et bestemt sted hen i for eksempel efterårsferien. Eller at have en til to uger på for eksempel Samsø i sommerferien. Det kan dog være svært at finde hoteller og overnatningssteder, som ikke kun har en god beliggenhed, men som også er interessante for alle, der skal med. Heldigvis har Næstved alt, hvad man kan ønske sig på sådan en ferie inklusiv fantastiske overnatningssteder.

Hotel Kirstine:

Hotel Kirstine er et hyggeligt 4 stjernet privatejet hotel fra 1909, der er en god overnatning Næstved. Hovedbygningen blev opført i 1745 som en gård og er senere blevet et hotel.

Man kan dog både mærke den gamle ånd på stemningen og i udseendet på hotellet. Man kan dog også gøre meget mere end bare at holde ferie der, man kan holde arrangementer, fester, spise på deres fantastiske restaurant og meget mere.

De har 5 selskabslokaler, hvor der kan være mellem 2 og 150 mennesker. Lokalerne hedder Salen, Samsø lokalet, Restaurant 1, Restaurant 2 og Trykkeriet.

Hotel Kirstine er også en del af en gruppe, der hedder Small Danish Hotels (SDH). Inde på Small Danish Hotels’ hjemmeside kan man læse om hotellets opbygning, seværdigheder og aktiviteter tæt på, og man kan læse, at Hotel Kirstine er et af de hoteller, som besøgende har anmeldt så godt, at det er blevet en af SDH favoritter.

Hotel Kirstine har også rigtig mange andre fordele, som gratis wi-fi, uanset hvor du er på hotellet, gratis parkering, ladestik til elbiler, selskabslokaler, fitness faciliteter, krohave, tæt på en togstation, 56 værelser og mange flere.

Som sagt ligger hotellet midt inde i Næstved by, men det er ikke den eneste seværdighed, der er tæt på. Herlufsholm ligger for eksempel kun 1,9 km fra hotellet. Rønnebæksgods ligger også kun 2,4 km fra det. Zoopark Næstved ligger 2,5 km væk og Gavnø Slot 5,2 km væk.

Disse seværdigheder er dog kun nogle af de mange ting Næstved har at byde på. For eksempel ligger både skovtårnet, Møns, Stevns, koldkrigsmuseet og Faxe kalkbrud, alle i køreafstand fra hotellet.