Gør pauserne på arbejdspladserne spændende

Er du vant til at se en skål med karameller og lakridser stå på kontoret, som alle kan tage af? Det er hyggeligt at kunne gå og tage et stykke en gang imellem, men de fleste ved nok også godt, at snacken er et hurtigt sukkerkick, og mange vil faktisk gerne være det foruden. I stedet er der mange andre gode ting, man kan spise i stedet, og de fleste sætter også pris på en håndfuld rosiner og nødder, men der er også andre løsninger.

Frugt til virksomheder er stigende i popularitet. Her kan leveret til frokost- eller kaffepauser, og I kan altid have helt frisk frugt stående fremme til fri afbenyttelse for medarbejderne. Det er med til at give mæthedsfornemmelse og er et sundere alternativ til de snacks, der typisk kan findes. Desuden kan det være, I kan lære nye, spændende frugter at kende gennem en sådan frugtordning, som man måske ellers ikke havde valgt hjemme.

Flere forskellige muligheder

Det er selvfølgelig forskelligt, hvilken slags frugt man foretrækker, og nogle vil altid ty til nødder og kerner i stedet for æbler og pærer. Heldigvis kan man af samme årsag vælge at få leveret forskellige kasser, og i nogle vil det netop være en blanding af de ting, så alle kan få noget, de bliver glade for. Det behøver heller ikke være på fast basis, I bestiller frugtkurvene.

Hvis I ved, I skal afholde noget eller der er en aktivitet, hvor I tænker, det kunne være godt at have juice eller udskåret frugt, kan I også henvende jer og finde ud af, hvad der kunne være lækkert. Til en reception er det altid skønt at kunne tilbyde lidt lækkert til ganen, og en omgang udskåret frugt ser både godt ud og smager rigtig godt – og så er det noget, stort set alle rigtig godt kan lide.