Hvad er den helt perfekte julegave at give til jeres ansatte?

Der er ikke nogen, der er lige så glade for deres arbejdsgivere, som en medarbejder, der lige har fået en julegave fra virksomheden. For mange mennesker betyder det rigtig meget at få en gave fra virksomheden, fordi det viser, at sætter pris på medarbejderne, ligesom det giver en følelse af anerkendelse for den enkelte ansatte. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvad medarbejderne lige skal have – for der er flere ting, der skal give mening undervejs.

Fastlæg et budget

Når der skal bestemmes julegave, er det en god ide først lige at bestemme, hvor meget gaven til hver enkelte medarbejder må koste. På den måde er valgmulighederne allerede blevet lidt indskrænkede, og I ved nogenlunde hvilken prisklasse, I skal kigge i. Det er naturligvis stadig ikke et nemt valg, men I kan i det mindste begynde at sortere til og fra på en basis omkring pris.

Overvej, hvilken kategori I er ude efter

Alt efter hvilken virksomhed gaven gives på vegne af, er der nogle ting, der giver mere mening at give end andre. I nogle tilfælde giver det endda rigtig god mening at give virksomhedens egne produkter og ydelser i gave, fordi det er noget, som langt de fleste af virksomhedens medarbejdere kan få gavn af. Selvfølgelig er dette ikke altid tilfældet, og så kan I overveje om det er bestik, restaurantbesøg, eller noget helt tredje der skal gives.

Giv dem friheden til selv at vælge

Hvis I vil være sikre på, at medarbejderne bliver glade for julegaven, kan i også gå efter vælg selv firmajulegaver. På den måde træffer I ikke valget for dem, men de har selv nogle muligheder at vælge imellem. Lyder det interessant, så giv jeres ansatte lov til at vælge firmajulegaver selv – bestil jeres egen personlige valgshop nemt her.