Hvilke etiketter skal jeg bruge til en festival?

Der er meget at holde styr på som festivalarrangør. Etiketter er oplagte til at dele forskellige vigtige informationer på en festival. Herunder får du svar på hvilke etiketter du kan bruge på din festival.

Etiketter til oplysning

Har du brug for at dine medarbejdere skal have særlige remindere. Er der fx noget de skal gøre på en bestemt måde, når de udskænker mad eller drikke? Huske at tage mod penge før de udleverer mad? Med etiketter er det nemt at hjælpe medarbejderne til at gøre tingene rigtigt og minde dem om de ting, der indimellem kan være svære at huske, når det går stærkt.

Festivaller er ikke længere bare en græsmark med musik. Der er mange steder lækre lounges, spisesteder mm, som er attraktive for de gæster, der gerne betaler ekstra for en unik oplevelse. For at gøre det så brugervenligt som muligt kan du bruge etiketter til at markere forskellige borde, områder.

Etiketter på armbånd

Du bruger garanteret allerede festivalarmbånd og ved hvor vigtigt det er for sikkerheden på din festival. Hvis du har brug for forskellige typer af festivalarmbånd er det selvfølgelig oplagt at producere forskellige typer, allerede når du bestiller dine armbånd. Men der kan jo opstå nye behov, som du ikke havde forudset. Får du behov for at vise, at nogle armbånd er anderledes end andre er det nemt at sætte en etiket på armbåndet. Det kan fx være til medarbejdere, særlige gæster, nøglemedarbejdere eller lignende, som har adgang til specielle områder af festivalen. Det er nemt at differentiere med etiketter i forskellige farver.

Etiketter til glas

Hjælp dine gæster til at spare på ølkrus. Uddel etiketter i forskellige farver i baren, som gæsterne kan sætte på deres eget krus, så er det nemt at kende sit eget krus i vennegruppen eller ved det bord, hvor man sidder. Det er selvfølgelig også muligt at have tusser liggende, så gæsterne kan skrive deres navn på etiketten.

Etiketter til toiletter

Der kan være forskellige årsager til at du gerne vil opdele toiletter. Uanset om du bare vil opdele dem i herre/dame eller måske lave særlige toiletter til personalet, er det nemt at markere med en etiket.

Du kan også bruge etiketter på indersiden af døren til at minde gæsterne om at vaske og spritte hænder. Etiketterne kan selvfølgelig også bruges til at informere dine gæster om særlige tilbud eller lignende.

Etiketter med logo er en nem og smart måde at sætte dit logo på forskelligt udstyr eller som reklame. Når du afholder festival har du garanteret nogle ting, der er festivallens egne. Samtidig er du sikkert ude at låne og leje udstyr. Det er nemt at få forbyttet og en fragtmand ved måske ikke hvilke ting der er jeres og kan nemt komme til at tage det forkerte med. Etiketter med logo er nemme at sætte på de ting, du gerne vil sikre ikke kommer det forkerte sted hen.