Øg dit salg med produktbilleder i smukke omgivelser

Hvis du har produkter, der skal sælges, vil du naturligvis gerne skabe de bedste forudsætninger for et højt salg. I denne proces spiller billeder af dine produkter en rigtig vigtig rolle, da de er forbrugerne førstehåndsindtryk af dine produkter.

Derfor bør du ikke tage let på opgaven at skabe billeder af dine produkter, da der er mange ting at overveje, som kan være med til at øge dit salg. Her er bl.a. omgivelserne og derved udtrykket i dine billeder helt afgørende for forbrugerens oplevelse af dit produkt.

Det kan dog være både dyrt og besværligt at finde de helt rigtige omgivelser til alle dine forskellige produkter. Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for du kan nemlig få lavet smukke udendørs billeder i dine foretrukne omgivelse ved hjælp af moderne 3D-teknologi.

Med 3D-teknologi kan dine produkter sættes ind på hvilken som helts baggrund, hvor det hele vil fremstå naturligt, lækkert og 100 % virkeligt.

Vigtigheden af gode billeder

Gode billeder er altafgørende, hvis du vil have dine produkter til at skille sig ud fra mængden. Og for at skabe gode billeder er styling og art direction det helt centrale element.

Med styling og art direction kan du skabe det helt perfekte udtryk for dine produkter, og du kan skabe nogle billeder, som med det samme vil fange potentielle kunders opmærksomhed.

Det vil skabe opmærksomhed omkring netop dine produkter og derved give dig en fordele over dine konkurrenter. Derfor er styling og art direction helt centralt i dit mål om øge salget af dine produkter og det generelle kendskab til dit brand.

De mange muligheder

Med 3D-modeller og CGI er stort set alt muligt, og du har derfor 100 % kreativ frihed til skabe lige præcis den verden, som du gerne vil sætte dine produkter ind i.

Og hvis du ikke er helt klar over, hvad du gerne vil have, kan du trykt overlade det til professionelle at skabe det bedste udtryk for dine produkter.

Forestil dig eksempelvis dine produkter på en smart terrasse med udsigt over Manhattan i badende solskin. Eller prøv at se for dig hvor godt det vil se ud, hvis dine produkter bliver placeret på en bjergskråning med Skandinaviens sneklædte fjelde som baggrund.

Du kan også forestille dig følgende opsætning:

  • Dine produkter omgivet af Paris’ hyggelige stemning i et romantisk lys

  • Et minimalistisk udtryk til dine produkter fra en smart New York lejlighed

  • Dine produkter med havet og solnedgangen i baggrunden

Med 3D-modeller og CGI er det kun din fantasi, der sætter grænser, og der er derfor ingen begrænsninger for, hvorhenne i verden dine produkter kan ende, eller i hvilket vejr de kan stå i. Du kan arrangere det hele som du vil, så dine billeder får det helt rigtige udtryk.

Og det gode ved det hele er, at det kan klares hjemme fra dit kontor, hvor du ikke skal bekymre dig om, om vejret kommer til at holde under dit foto-shoot, og hvor du ikke skal tænke over andre uforudsigelige faktorer.