Oplev Europa i din efterårsferie

Efterårsferien nærmer sig, og mange danskere vil gerne ud i verden og opleve noget. Nu hvor vi i så lang tid har været begrænsede på vores rejsevaner, så kribler det i de fleste for at få én på opleveren uden for vores egne landegrænser. 

Man behøver dog ikke søge langt væk for at få gode oplevelser. Vi er nemlig så heldige at der i Europa er en masse skønne ting at se indenfor rimelig rækkevidde. Uanset om man er til de varmere himmelstrøg, storbyens liv eller vandring i smukt landskab, så kan du finde det lige her på vores eget kontinent. 

Tag på kroophold i vores skønne naboland 

Du behøver faktisk ikke tage længere væk end lige syd for grænsen for at opnå fantastiske ferieoplevelser. Der er nemlig et hav af forskellige ting at se og opleve i Tyskland. Du kan tage på storbyferie til Berlin, besøge historiske monumenter eller måske tage på et dejligt kroophold. 

Tyskland er et dejligt land med en masse historie, og det er derfor rigt på gammel europæisk kultur, som du kan opleve på et kroophold. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge en kro ude på landet eller én lidt tættere på de større byer. Det kan også være en fordel at leje en bil, så du kan komme rundt og se et lidt større udsnit af det dejlige land mod syd. 

Forlæng sommeren lidt med en tur til Spanien

Hvis du tager på efterårsferie for at flygte fra Danmarks kolde og regnfulde efterår, så er Spanien det helt rigtige sted at tage hen. Der nyder de nemlig stadig temperaturer omkring de 20 grader, og du kan derfor nå at give dine flotte sommerkjoler en ekstra svingom, inden de pakkes ned for i år. 

I Spanien kan du ligesom i Tyskland opleve mange forskellige former for ferieoplevelser. Du kan dase ved stranden, nyde storbylivet i Barcelona og Madrid, eller du kan tage på vandreture i det flotte, spanske landskab. Uanset hvilken ferietype du foretrækker, så kan Spanien være den perfekte feriedestination for dig. 

Nyd det nordiske

Hvis du er på udkig efter endnu mere af den efterårshygge, vi allerede har fået herhjemme, så kan du passende aflægge vores skandinaviske venner et visit. Både Norge og Sverige byder på et hav af spændende oplevelser – særligt hvis naturen trækker i dig. 

Der er i begge lande rig mulighed for at finde din tykke sweater frem, fylde en termokande med varm kakao og så vandre ud i den smukke gulbrune efterårsnatur. Du kan naturligvis også vælge at bruge din ferie i de skandinaviske storbyer som Stockholm eller Oslo, hvis det er mere din boldgade.