Oprettelse af virksomhed i Sverige

Oprettelse af virksomhed i Sverige, så skal du bruge et redovisningsbyrå feks. i Malmø
Det første, du bør gøre, er at alliere dig med et erfarent bogføringsfirma – på svensk hedder det et redovisningsbyrå, som har dygtige autoriserede regnskabskonsulenter ansat.

Hvad skal du tænke på, når du har brug for at starte et selskab op i Malmø eller et andet sted i Sverige?

Det første, du bør gøre, er at alliere dig med et erfarent bogføringsfirma – på svensk hedder det et redovisningsbyrå, som har dygtige autoriserede regnskabskonsulenter ansat. De kender de svenske regler helt igennem og kan rådgive dig lige fra starten, bl.a. omkring den selskabstype, som du ønsker at oprette i Sverige. Her gælder nemlig lidt anderledes regler end i Danmark. Vidste du f. eks, at det kræver en kapital på sek 50.000 at oprette et A/S i Sverige? Vidste du, at du som nyoprettet selskab ikke nødvendigvis behøver have en revisor tilknyttet. Det afhænger helt af selskabstype, omsætning og andet. Her kan dit redovisningsbyrå hjælpe dig med al den information, du behøver for at starte op.

Dit redovisningsbyrå er en vigtig partner for din virksomhed.

Du behøver tage stilling til, hvor meget du selv vil ordne, og hvor meget dit redovisningsbyrå skal hjælpe dig med. Måske vil du f. eks. bogføre og stå for lønninger selv og lade dit redovisningsbyrå ordne årsregnskabet, momsen og skattedeklarationen? Uanset hvad du beslutter, så er FS Nätredovisning AB i Malmø en perfekt partner. De håndterer gerne det hele for dig, men de underviser dig også gerne i bogføring, så du selv kan stå for den del, og så kan de tage over på resten af opgaverne. De hjælper dig med oprettelse i et anerkendt bogføringssystem som Fortnox eller Visma. Deres priser er også rimelige og fair. Det er vigtigt, at det redovisningsbyrå, du vælger, har autoriserede regnskabskonsulenter, som er godkendt af de svenske brancheorganisationer SRF eller FAR. Det er de hos FS Nätredovisning AB.

Hvad et redovisningsbyrå skal kunne hjælpe med.

De skal kunne give dig erhvervsrådgivning og støtte dig i oprettelsen af dit selskab i f. eks. Malmø eller hvor som helst i Sverige. Dit redovisningsbyrå skal selvfølgelig både kunne stå for din løbende bogføring, lønninger til dine ansatte, dit årsregnskab, indberetning af moms og din skattedeklaration og sørge for, at det hele sker rettidigt. De er professionelle og kender alt til de svenske regler. Dit redovisningsbyrå kan også hjælpe dig med at lægge et realistisk budget, så du løbende kan følge, hvordan det går for dit selskab. Når du bogfører løbende, er det nemmere at følge med og rette op på udgifter, som er ved at løbe løbsk. Uanset om man har en lille eller stor virksomhed, så er regnskabet lige vigtigt. Pengene til dit redovisningsbyrå er godt givet ud, så du får adgang til deres kundskaber, erfaring og rådgivning. FS Nätredovisning AB har erfaring med at arbejde for både store virksomheder og små enkeltmandsvirksomheder. De har kontor i Malmø, men kan hjælpe alle virksomheder, idet man jo ikke behøver være i nærheden af hinanden. Man kan holde møder via Zoom, Skype eller andre platforme.v