Papkrus til hverdag og fest – med dit logo på

At have papkrus kan være brugbart i en række situationer. Det er naturligvis bekvemt, at de modsat andre kaffekopper blot kan smides ud efter brug. Derfor kan det især være en god idé i de tilfælde, hvor du har mange gæster på dit kontor – ved møder, konferencer eller åbent hus-arrangementer afholdt, hvor gæsterne skal bydes på en kop kaffe eller te. I dette indlæg skal vi kigge nærmere på, hvad du egentlig kan bruge papkrus til. Vi skal også kigge på, hvad det kan give dig at få dit logo på disse papkrus.

Det er praktisk og bekvemt

Når der skal mange gæster igennem, kan det være vanskeligt med kaffekopper, som skal genbruges. Det er der flere årsager til. For det første er I nødt til at have virkelig mange kaffekopper. Er I 50 medarbejdere i virksomheden, er det jo i hverdagen nok med 60-70 kaffekopper. Men får I pludselig 50 ekstra gæster en dag, så begynder det at knibe med kaffekopperne. Hvis I så skal købe flere, så skal I finde et sted at opbevare de kaffekopper, der i hverdagen er i overskud – og det er ikke en fordelagtig løsning. Her kan det være smartere med papkrus.

Derudover skal almindelige kaffekrus også vaskes op, efter de er blevet brugt. Og har I haft mange gæster, kan det være meget vanskeligt at finde plads til alle disse krus i en opvaskemaskine – det efterlader et stort arbejde for en piccoline eller øvrigt rengøringspersonale. Fordelen ved papkrus er, at du kan lade gæsterne smide dem ud i en papcontainer – så er det nemt at komme videre og få gjort rent efter et arrangement.

Du får sat din virksomheds aftryk på dine gæsters oplevelser

Uanset hvilken type arrangement, du skal afholde – åbent hus, rundvisning af interessenter, konferencer – så ønsker du naturligvis, at der skal efterlades et positivt indtryk af din virksomhed og de involverede medarbejdere. Ved at have papkrus med logo kan I sørge for, at gæsterne bl.a. bliver imponeret over, hvad I har gjort for at få stablet et godt arrangement på benene – selvom det virker som en lille ting kan det faktisk gøre en forskel i, hvordan deltagerne vurderer den samlede oplevelse hos jer. Så faktisk er det ikke helt skidt at få logo på papkrus. For det kan hurtigt løfte det blik, som deltagerne er efterladt med af din virksomhed og det, I står for – det kan give glade kunder og samarbejdspartnere på sigt!