Sådan får du mere glade og motiverede medarbejdere

Det at gå på arbejde har længe været noget, der for mange har ført til dybe og langtrukne suk. Heldigvis er det noget, der er begyndt at vende, efterhånden som det er blevet populært at få noget aktivitet ind i hverdagen. Det vil sige, at det at bevæge sig og være aktiv mange steder er blevet en integreret del af arbejdstiden – og det med god grund.

Der er nemlig flere, der har et meget inaktivt arbejde. Det er især noget, der gør sig gældende for dem, der er beskæftiget på et kontor.

Derfor er det vigtigt med aktivitet

Og for disse kan der i løbet af årene løbe mange negative konsekvenser på. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den dalende aktivitet, men også en vægtøgning som følge heraf. Og derfor vil vi også blive mindre sunde.

Det, at få noget aktivitet ind i hverdagen, vil således føre til sundhed. Pulsen kommer for en stund op, og der skabes således også energi og motivation til at gribe den resterende dag langt mere effektivt. Og bedst af alt så er det også en direkte faktor til en bedre trivsel på arbejdspladsen.

Øg fokus på bevægelse og skab højere trivsel

Derfor er det også noget, som du bør tage et lidt nærmere kig på, på din arbejdsplads. Øg fokus på bevægelse på arbejdspladsen og se stigning i trivslen ved at skabe mere bevægelse på arbejdspladsen. Det kan gøres på et hav af måder, og derfor handler det for dig bare om at finde frem til den metode, der passer bedst ind i jeres hverdag.

Særlig populært er det dog at bruge en kontorcykel. Her er der tale om en stol med påmonterede pedaler, så dine medarbejdere kan trampe derudaf hele dagen igennem. Det er et godt alternativ til den inaktive kontorstol.