Sådan finder du et vikarjob

Erstatningsundervisning kan være et fantastisk deltids-, fleksibelt job for forældre, pensionister og andre, der søger beskæftigelse i skoletid på dagen. Det er også en fantastisk måde at vende tilbage til en undervisningskarriere efter en pause for at opdrage børn, pleje familiemedlemmer eller forfølge andre karriereinteresser. At arbejde som en sub er en god mulighed for mange mennesker, fordi du ikke behøver at acceptere en opgave, der ikke passer ind i din tidsplan. Hvis du har et syge barn, behøver du ikke ringe. Hvis du har en planlagt ferie eller har et andet deltidsjob, kan timerne skræddersys til dine behov.

Find et vikarjob

Du kan tjekke med hovedkontoret i dit skolekvarter, kontrollere webstedet eller kigge på dit lands websted for bestyrelser for samarbejdsuddannelsestjenester (BOCES) for at få forudsætninger for stillingen og hvordan man kan ansøge. Hvis du bor nær Viborg, kan du også søge ind hos vikarbureau Viborg, og på den måde komme i arbejde på nærlæggende skoler og institutioner. Normalt finder du en ansøgning til udfyldning online og nogle andre papirer, som du muligvis skal indsende. Der kan være et essayspørgsmål om applikationen, hvor du har mulighed for at skitsere de kvaliteter og oplevelser du besidder.

Kom på opkaldslisten

Når de har modtaget alt dit materiale, vil du sandsynligvis blive kontaktet om eventuelle yderligere seminarer, du skal deltage i, og eventuelle yderligere krav, der er nødvendige for at afslutte din ansøgning. Når du har afsluttet al den krævede træning og er blevet undersøgt grundigt, vil dit navn komme på en opkaldsliste. Selvom det kaldes en opkaldsliste, bliver du muligvis underrettet via tekst eller e-mail i stedet for ved et telefonopkald, når der er muligheder for subbing. Ofte kaldes certificerede lærere først, medmindre nogen har en bestemt anmodning. Sørg for, at alle lærere, du kender, er opmærksomme, når dit navn er føjet til listen, fordi mange distrikter tillader dem at anmode om specifikke erstatninger.