Sådan starter du din egen kaffe café

Så du har besluttet at dykke ind og åbne din helt egen café. Åbning af en vellykket kaffebar kan være en givende oplevelse. På grund af dig vil hundreder af venner have gode samtaler. På grund af dig vil formiddagene være lysere og eftermiddagen virke mindre stressende, og gæsterne kan nyde en god kop kaffe i de Udendørs restaurant møbler. Alt hvad du skal gøre, er at få din kaffebar til rette … det er lettere sagt end gjort!

1. Find inspiration

Åbning af en café kræver en stor investering i både tid og penge. Det er vigtigt, at du bruger tid på at forstå, hvad det kræver at drive en vellykket café. Dette betyder at nå ud til kaffevirksomhedsveteraner og lære af deres erfaring; finde ud af, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Og her er den sjove del – det betyder også, at du besøger masser af caféer for at få et indblik i, hvordan du ønsker, at din virksomhed skal være. Overvej, hvad du vil tage fra andre virksomheder, og hvad der gør dig anderledes. Hvilke cafe borde du skal have, og om du skal have nogle specielle og unikke cafe bordben.

2. Definer din vision

Du har uden tvivl store planer og allerede har et mentalt billede af din café i gang. Skriv ned, hvad du vil opnå med din café, og hvilken slags atmosfære du vil skabe. Begynd med at indsamle fotos, menuer og designideer for at give inspiration til, hvordan din café ser ud, hvilken slags mad du skal servere, og hvordan du får dine kunder til at føle sig, når de går ind i døren. At have din vision klart defineret vil hjælpe dig med at være konsekvent, når det kommer til at vælge et navn, beslutte om indretningen, planlægge maden, vælge kaffen, vælge kopperne og definere den måde, du vil interagere med kunderne på.