Udstyr til en aktiv ferie, du måske ikke vidste, du havde brug for

Vandreferier er blevet mere og mere populære de sidste år. Fysisk aktivitet og samvær er blevet to faktorer, der udgør en helt perfekt aktiv ferie. Om du er ny i hele vandringsverdenen, eller om du er hyppig bruger af vandreferien, så er der sikkert meget outdoor-udstyr, du ikke vidste fandtes, eller du ikke vidste, du havde brug for. Her kommer et par af de ting. Måske du lærer noget nyt?

Hvad? Musik?

Når man tænker vandreferie, er en af de første tanker nok, at det er en tid, hvor man skal koble fra. Komme lidt væk fra hverdagen og nyde stilheden. Og det er i sin forstand også sandt. Men det kan hænde, at stilheden bliver for meget. Og det er lige præcis her, at det kan være en ide at anskaffe sig en lille bluetooth højtaler. Det kan være, du vil lytte til noget stille godnatmusik. Det kan også være, du har brug for et lille motivationsboost på din tur, og med en lille højtaler, kan du mærke energien i kroppen fra din yndlingssang.

Dolken

En dolk, eller en lommekniv, er altid godt at have på sig. Den kan nemlig være til hjælp i rigtig mange situationer. Du skal smøre leverpostej på dit brød – dolk. Du skal åbne en pose – dolk. Og mange flere ting. Det er altid smart at have et redskab med sig, hvis nu man skulle få brug for det.

Et mikrofiberhåndklæde

Det fleste pakker badetøj, hvis de skal på ferie. Og det er også en god ide til en vandreferie. Men er man på gåtur, kan man oftest ikke vente på, at man soltørrer, eller at ens håndklæde skal tørre. Derfor bør du købe dig et mikrofiberhåndklæde. De fylder næsten ingenting, og så tørrer de lynhurtigt, så du hurtigt igen kan komme på farten!