En lille hudplejerutine kan gøre en stor forskel

I dag kan du finde tusindvis af forskellige hudplejerutiner online, og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Der er så mange muligheder, at det faktisk bliver helt uoverskueligt. Men der findes også helt simple hudplejerutiner, som stadigvæk kan gøre en betydelig forskel.

Punkt 1: rens din hud

Starten på enhver hudplejerutine handler om at rense huden. Huden i vores ansigt bliver udsat for alt muligt i løbet af en helt almindelig dag, hvoraf det meste af vores hud på kroppen typisk er dækket. Men ansigtet er blottet for regn og sol og vind, og luften trækker nemt snavs og støv og bakterier med sig. Man skal rense huden morgen og aften så al den snavs ikke kommer ind under ens makeup om morgenen og så man ikke sover med det på huden om natten.

Punkt 2: brug serum

Når huden er renset, er det tid til at bruge et plejende serum. Der findes mange forskellige serummer, og de kan have flere forskellige formål. Her gælder det om at kende din hud, så du ved, hvad den har brug for. Der findes hudtyper såsom tør hud, fedtet hud, sensitiv hud og kombinationer af de ting og andre. Serummet er med til at balancere din hud og hjælper på de problemer, som din hud eventuelt døjer med. Serummet kommes på, når din hud er tør igen efter din ansigtsrens, så det kan have sin fulde effekt.

Punkt 3: en fugtgivende creme eller olie

Når huden igen er tør, kommer du til det sidste step; fugt. Huden har nemlig et naturligt olielag, der bliver fjernet, når du også renser huden for snavs. Det sidste step er vigtigt for at genskabe det olielag, så din hud ikke begynder at producere for meget af det. Det kan gøres med en creme eller med en olie. Olier er steget meget i popularitet, fordi det er så effektivt. Det er med til at gøre huden blød og giver glød. Hvis du gerne vil vide mere om olier til huden, så læs mere på Naturligolie.dk.

Plej din hud

Din hud går som sagt igennem meget i løbet af en dag, så det gælder om at passe på den og pleje den. Den er ikke bygget til at være i byens os, så det an gøre en stor forskel, når man giver huden en hjælpende hånd. Selv en simpel hudplejerutine som denne kan være yderst effektiv.