Er du træt af skæl i håret?

Der er desværre rigtig mange, der hver dag kæmper en hård kamp med skæl i deres hår. Det er nemlig noget, der ser mindre pænt ud, og derfor gøres der konstant en række forskellige indsatser for at skjule de små hvide flager.

Men det er ikke det hele. Der er nemlig med skæl også tale om noget, der klør voldsomt i hovedbunden, og det betyder, at den faktisk kan blive så generet, at det kan give yderligere udslæt og dermed kløe. Og så er der tale om en ond cirkel at komme ind i.

Invester i en god og effektiv skælshampoo som Apotekets Skælshampoo

Heldigvis er det noget, der i de fleste tilfælde kan behandles.

For dig handler det bare om at finde frem til en rigtig god skælshampoo. Det kan for eksempel være Apotekets Skælshampoo, som både forebygger og fjerner skæl og dæmper den kløe, som du måtte føle i hovedbunden. Og så er den selvfølgelig også uden parfume og Astma-allergi mærket.

Derfor indeholder den ingen andre midler, der kan give dig ubehag eller gener, hvorfor det altid er værd at give den et forsøg, hvis du døjer med skæl i håret.

Vil du gerne have fat i Apotekets Skælshampoo? Så find den online på apopro.dk.

Sådan bruger du din skælshampoo i badet

Og heldigvis er Apotekets Skælshampoo også ganske let at bruge. Du skal blot massere den ind i dit fugtige hår og hovedbund, og som enhver anden shampoo bør du lade den virke og dermed sidde i håret i 3-5 minutter, hvorefter du skal skylle grundigt ud for at få alt shampoo ud af dit hår igen.

Det anbefales desuden, at du bruger skælshampooen 2-3 gange om ugen. Og vil du gerne gøre lidt ekstra for blot at forebygge skældannelse, kan du med fordel bruge shampooen 1 gang om ugen.