3 tips til at skabe en personlig stil

Som mand kan det være svært at skille sig ud med sin stil. Og selvom vi lever i en tid, hvor det meste er tilladt, og man ser mandlige stjerner som Harry Styles klæde sig i kjoler og bruge neglelak og får det til at se super cool ud, så kræver det stadig en vis portion mod at skille sig ud fra mængden i sådan en grad.

Men mindre kan også gøre det. Her får du tre bud på, hvordan du kan skabe en mere personlig stil uden nødvendigvis at gå helt Harry Styles i den. 

Brug smykker 

Du har sikkert set nogle af tidens store rappere, og hvordan de mæsker sig i guldkæder og diamanter, og selvom det måske er lidt overdrevet, så ser det jo faktisk ret cool ud. Så hvorfor ikke lade sig inspirere? Smykker behøves ikke at være forbeholdt gangsterrappere, men kan snildt inkorporeres i din hverdagsgarderobe og være med til at skabe et personligt præg. Dette kan være i form af en guld – eller sølvkæde om halsen, hvilket ser virkelig nice ud til en enkelt hvid t-shirt eller hoodie. Der findes også et hav af ringe til mænd, som kan skabe personlighed til dit outfit. Er du mere til det helt klassiske, så er et armbåndsur måske lige dig. 

Køb vintage 

En anden måde hvorpå du kan skabe mere personlighed i din stil, er ved at besøge landets mange genbrugsbutikker. Her kan man virkelig finde sig nogle unikke sager til garderoben. Hvis du har tiden til det, så kan det være et sjovt projekt at gå på jagt i de traditionelle genbrugsbutikker som Røde Kors, men det kræver også en vis grad af tålmodighed, da der kan være langt mellem snapsene. Hvis du ikke er til skattejagten, så er en anden mulighed at besøge de mange velassorterede vintagebutikken, hvor butikkerne håndplukker tøjet. Dette kunne for eksempel være en butik som Prag. De er noget mere overskuelige i sit format, men prisen er af gode grunde også det dyre. Du kan helt sikkert stadig gøre dig nogle kup, og derudover er du sikker på at finde noget helt unikt, som ingen andre har. Udover at bidrage til en mere personlig stil, så har vintageshopping også den bonus, at det er godt for både din pengepung og for miljøet. 

Lad dig inspirere og kast dig ud i det

Måden hvorpå man skaber sin egen stil er gennem andre. Så sug til dig og lad dig inspirere af de folk du ser omkring dig. Ser du noget, du synes ser sejt ud, så prøv om ikke du kan kopiere dele af det til din egen stil. Derudover så er det bare med at kaste sig ud i det. Finder man ud af at det ikke lige er ens stil alligevel, så er det heldigvis muligt at lave om på det igen.