Den perfekte garderobe til kontoret

Det er let at affeje sin daglige tøjstil og bare tage hvad end der lå forrest i skabet på – men hvad du er iført har stor indflydelse på dit udtryk og også din egen opfattelse af dig selv og dermed også hvordan du fører dig frem. Så læs med hér for nogle idéer til hverdagens garderobe til arbejdspladsen.

Komfort og elegance

Det allervigtigste er selvfølgelig personlig komfort, så ifør dig tøj du ved du har det rart i – tag eventuelt flere lag på, så du kan justere i løbet af dagen (altså tage lag af eller på som det passer dig), så du ikke hverken sveder eller fryser, men hele tiden er tilpas. Du kan opnå et komfortabelt dog elegant look med et matchende sæt eller behagelige bukser med en blød trøje og en blazer du kan tage af i løbet af dagen. På klaedeskabet.dk kan du finde gode bud til mange neutrale og elegante tøjartikler du ville kunne tage på på arbejdet. En fin halskæde kan løft et tøjsæt og få dig til at fremstå mere chik mens et halstørklæde både holder dig varm og får det til at se ud som om du har tænkt dig om.

Mix og match

For at opbygge den mest optimale garderobe, hvor alt passer ind, kan du købe tøj ind således at alt kan sammensættes på én eller anden vis – ellers kan du se på hvad har og købe artikler der kan forbinde disse. Find farver der klæder din hud- og hårfarve og hold dig indenfor disse toner, så alle dine beklædningsgenstande på en eller anden måde kan sammensættes. med brune, beige og gyldne toner kan du se rigtig sofistikeret ud og føle dig frem til hvilke andre farver der vil passe ind i dette om det er rød, blå eller grøn, alt efter hvad du kan lide og hvad der går til din resterende garderobe.