Uundværlige items til garderoben

I Danmark er vi så heldige, at vi har alle årstiderne. Vi kan gå fra helt kolde temperaturer, sne, slud og blæst til varme solskinstråler og 25 grader. Dette gør naturligvis også, at vi ofte skal skifte vores garderobe ud. Hver sensommer skal vi finde flyttekasserne frem, og pakke alle sommerkjolerne og sandaler ned til fordel for varme sweatre og vinterstøvler.

Men der er faktisk nogle items, som du sagtens kan have i garderoben hele året rundt. Beklædningsgenstande som ikke nødvendigvis er sæsonbetonet.

5 musthaves til klædeskabet
Vi har samlet en liste til dig med 5 skønne genstande, som er absolutte musthaves i enhver kvindelig garderobe.

  1. En eller flere skjorter. Dette kan både bruges i sommerhalvåret og vinterhalvåret. Smør ærmerne op, når varmen melder sin ankomst. Det er en klassisk genstand, som kan passe til alle lejligheder. Både til en dag på kontoret og til mere festlige lejligheder.

  2. En skøn tunika. Disse findes i mange mønstre, farver og længder. Brug den som en tunika kjole med bare ben til sommerens mange fester. Eller tag et par bukser indenunder, når vejret byder på blæst og slud.

  3. Jeans. Disse kan bruges hele året rundt. Smør dem med fordel gerne op og match dem med et par sandaler, når temperaturerne er høje. Gør outfittet mere råt med en læderjakke og støvler.

  4. En klassisk trenchcoat. Denne er især god til efteråret og foråret når temperaturerne er forholdsvis milde. Du kan nærmest bruge en trenchcoat til alle slags outfits – både til at pifte det op eller til at afdæmpe det. En skøn og klassisk jakke, som du hurtigt kan smide over skuldrene.

  5. En varm sweater. Ja, den kan faktisk sagtens bruges hele året rundt. Naturligvis er den oplagt til vinteren og efteråret. Men er også perfekt til de lune sommeraftener ved stranden eller fortovscafeen.