Alkoholfrie drinks – for din krops bedste

Jordbærdrink

Alkoholfrie drinks kan nydes

Det er dejligt med en drink, men det kan være ubelejligt med hovedpinen dagen efter. Heldigvis for dig, kan du tilfredsstille ganen med en dejlig alkoholfri drink, som smager fantastisk. Et alkoholfrit alternativ kan være den perfekte løsning for dig, som ikke drikker alkohol, er gravid eller som måske skal køre hjem. Vi har skrevet lidt om fordelene ved en lækker alkoholfri drink her.

Du kan få en god start her, hvor du kan finde et blogindlæg med en række alkoholfrie drinks.

De mange fordele ved alkoholfrie drinks

Det kan være, du er blevet gravid og har brug for at deltage i selskabet alligevel. Der kan vi anbefale en af de mange lækre mærker som Herbie eller ISH Spirits, hvor du bliver helt overrasket over smagen, som virkelig smager af en klassisk gin med alkohol i.

En drink giver en særlig følelse, som mange gange giver det ekstra til selskabet, men det kan være lækkert med den følelse uden alt det besvær, der følger med. Der er efterhånden mange, som nyder de lækre alkoholfrie drikke, fordi man kan finde forfriskende drikkevarer i høj kvalitet uden at skulle høre på, hvorfor man ikke drikker.

Sunde fordele og ingen ulemper. En alkoholfri drink kan faktisk være sund, fordi de mange gange bliver lavet med citrusfrugter og urter, som kan have helbredende effekter. Så hvorfor ikke prøve kræfter med et par alkoholfrie drinks.

Bryghusene er efterhånden blevet så gode til at frembringe en helt særlig smag i alkoholfrie drikke, at du slet ikke kan smage forskel, men du kan mærke forskellen, når du rammer træningscentret næste gang. Alkohol er nemlig lavet på sukker, der går igennem en naturlig gæringsproces, og det giver en masse ekstra kalorier, som du kan være foruden. Mange gange kan det største skridt tilbage i jagten på en sund krop være alkoholen. Men det behøver det slet ikke være, da du sagtens kan nyde en drink uden alkohol.

Dark n´stormy eller en G&T?

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne, når det kommer til alkoholfrie drinks. I dag har du nemlig mulighed for at finde alt fra rom til gin i en udgave, hvor der ikke er alkohol i, men hvor du stadig får smagen.

Eksempelvis kunne du prøve med klassikeren Dark n´stormy

  • 5 cl alkoholfri rom
  • 20 cl Ginger beer
  • Top med lime eller citron
  • Fyld glasset godt op med isterninger.

Du kan også lave klassiske G&T:

  • 4 cl alkoholfri gin
  • Tilføj isterninger
  • 20 cl indian tonic
  • Top med citron

Faktisk vil du nok ikke kunne smage den store forskel på, om der er alkohol i eller ej. De forskellige producenter er efterhånden blevet så gode til det – så måske kan du endda forsøge at snyde dine gæster og se, om de kan smage forskellen.

Der er mange muligheder for dig, der gerne vil undgå alkohol, når du skal være sammen med vennerne og have en god drink eller cocktail.