Derfor skal du investere i et par indlægssåler

Du har købt et par sko og går eller kører dem gradvist, du begynder at føle klemme eller gnide, hvor du tidligere følte ingen – er det på tide at overveje en indersål til noget komfort?

Eller måske finder du dig selv vindende, når du bøjer dig, fordi enten dine knæ føles knirkede eller din lænderyg er smertefuld? Når folk tænker indlægssåler, ser de som regel de spinkle EVA-ting, du pop ind i dine sko for lidt tilføjet ‘aaah …’ Indlægssåler er blevet en styrke i deres egen ret i produktkategorien efter fodtøj og handler om mere end bare komfort og polstring i disse dage. Du kan finde et bredt udvalg af gode indlægssåler på alignfootwear.dk.

Formålet med en indlægssål

Ortotik har mange fordele – når vi bruger tid på fødderne, lægger vi stress på vores led fra anklerne op. Hvis denne stress ikke absorberes ordentligt, kan det forårsage alle slags problemer, der spænder fra knæsmerter til Plantar Fasciitis. For en Billion år siden, da vi gik barfodet over hårdt terræn eller bar enkle fodbeklædninger for at beskytte vores fødder mod elementerne, havde vi ikke problemer, som vi gør i dag.

Fordele

Indlægssåler kan hjælpe ved at afbøde disse problemer, fordi de giver stødabsorption og kan hjælpe med til bedre at fordele stressen af ​​din kropsvægt langs længden og bredden af ​​din fod.

Indlægssåler kan også give mere støtte til den måde, din fod fungerer på; det kan korrigere over-pronation og over-supination. Det at vade sig ind i fronten af ​​sålkøb kan være en skræmmende, forvirrende og værste endnu frustrerende øvelse; men hvis du går efter den tilpassede rute, er opgaven meget enklere, da en professionel vil passe på detaljerne for dig, men lad os først bestemme, hvordan du kan beslutte, om det faktisk er en indersål, du har brug for.