Det seneste nye inden for spabade

Du kender højst sandsynligt spabadet, som rigtig mange mennesker verdenen over hver dag bruger for at slappe af og for velværets skyld, men kender du vildmarksbadet? Vildmarksbadet blev oprindelig brugt som navnet antyder det i vildmarken, men kan reelt set bruges overalt, som for eksempel i baghaven med udsigt over naturskønne områder. At træde ned i et vildmarksbad enten alene eller sammen med andre og udsigten over naturen kan være en oplevelse, man sent vil glemme. Dette er en af de ideelle måder man kan nyde synet og følelsen naturen på og få tiltrængt ro i sjælen, selvom det i sin helhed er meget enkelt at opnå.

Hvad er et vildmarksbad?

Et vildmarksbad er oftest optændt af en brændeovn, hvilket giver vandet den helt optimale lune temperatur, som føles rigtig for ens krop, så snart man træder ned i bassinet. Der findes også vildmarksbade, der er optændt via gas eller el, men brændeovnen er langt den mest populære, ikke mindst fordi ilden tilføjer den allerede hyggelige atmosfære. Et vildmarksbad er i sandhed noget der bringer folk endnu tættere sammen og kan være en oplevelse for livet, jo mere man sætter pris på den. Vildmarksbadet giver dig lov til at komme i tættere kontakt med naturen og med de personer, der også sidder i selve badet sammen med dig, da man kan tænde op for det hele året rundt og nyde det lune vand uafhængigt af vejret. Bliv meget mere klogere på spa og vildmarksbad og find ud af hvilket bad passer dig bedst her.

Det perfekte møde med naturen

En af de mange fordele ved spabade er at det kan bruges hele året rundt og kan installeres både udenfor og indenfor, alt efter hvad man selv foretrækker. Selv hvis du ikke ejer et vildmarksbad, der er optændt af en brændeovn, kan selve det at eje et spabad være en gave for både sjæl og krop. Hvis du er mere til et højst funktionel og terapeutisk oplevelse er et højteknologisk spabad nok mere i din boldgade. Velvære og behag spiller især en rolle, hvis man vælger et spabad der udsender små vandstråler, der fungerer som blid massage mod kroppen. Hvor vildmarksbadet oftest er lavet af træ, der kræver mere vedligeholdelse end andre materialer, især når det står ubrugt hen, er spabade lavet af enten træ, plastik eller glasfiber og have både firkantede og runde størrelser.