Få en bedre søvn, når du sover i en bedre seng

Er du også en af dem, der vender og drejer sig om natten? Ligger du ikke godt, eller får du ondt i ryggen? Så er det på høje tid at anskaffe dig en topmadras eller at udskifte den flade, du har.

Måske har du allerede hørt, at vi bruger ca. en tredjedel af døgnet liggende i vores seng. Hvis vi ikke ligger godt, kan det være svært at få en god nats søvn. Det er nemlig her, vi restituerer og skaber overskud.

Gode grunde til at vælge en topmadras

Der er mange gode grunde til at komme ud og finde en topmadras. Med en ny topmadras kan du forbedre din søvnkvalitet. Men der er et stort udvalg. Prøv fx at tage et kig på Jensen topmadrasser. Der kan du nemt finde en topmadras, der falder i din smag.

Tænk over disse tre parametre: Komfort, hygiejne og søvnkvalitet. Alle tre er vigtige for din søvn.

  • Komfort. Der er ingen tvivl om, at du vil opleve at få en bedre støtte med en topmadras.

  • Desuden er den også mere hygiejnisk, fordi du nemt kan tage betrækket af og vaske det. Det er lidt svært at proppe en hel seng ind i din vaskemaskine, så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv?

  • Du forlænger levetiden på din seng. En topmadras skåner nemlig madrassen nedenunder.

Find den topmadras, der passer til dig

Du finder både bløde og mere faste topmadrasser. Nogle er desuden varmeregulerende ift. din kropstemperatur. Andre er luft- og fugttransporterende. Det er helt op til dig, hvilken slags du synes bedst om, og hvad der passer til dine behov.

Læg dig til rette. Prøv dem af. Tag den med hjem, som passer bedst til dig.

Så hvad venter du på? Kom ud og find en ny topmadras – for din sengs og din søvns skyld!