Få hjælp til at håndtere din stress

Føler du dig presset i hverdagen, og har du svært ved at finde ro, når du endelig har fri? Hvis du er ramt af stress, eller hvis du tror, at du er tæt på at blive det, er det om at få hjælp til at håndtere det hurtigst muligt.

Stress, der ikke behandles, kan give både fysiske og psykiske konsekvenser, og det er dermed et godt råd at søge hjælp hurtigst muligt, hvis du føler dig stresset og ikke ved, hvordan du skal håndtere det.

En stresscoach kan hjælpe dig ud af din stress

Med den rette behandling kan du sagtens slippe fri for din stress og vende tilbage til en velfungerende og stressfri hverdag. Du kan med fordel overveje en Professionel stressrådgiver i Vejle, som kan hjælpe dig, både hvis du allerede er blevet ramt af stress, eller hvis du er bange for, at du snart bliver det og dermed vil have gavn af en forebyggende behandling.

Stressrådgiveren har den rette uddannelse og den erfaring, der skal til, for at kunne hjælpe dig med at få det bedre hurtigst muligt.

Sådan fungerer et forløb

Hvis du beslutter dig for at tage et forløb hos en stresscoach, kan du forvente, at det typisk vil bestå 8 sessioner, der er fordelt ud over en periode på 10 til 12 uger. Der vil være øvelser imellem de forskellige sessioner, som det er vigtigt, at du får lavet for at opnå den bedste effekt.

Typisk vil sessionerne finde sted i Vejle, men hvis du bor langt fra Vejle og derfor ikke kan pendle, kan behandlingen også foregå telefonisk.

Hvis du synes, at det lyder trygt eller rart at have en af dine nærmeste med til din stresscoaching, kan dette sagtens lade sig gøre, og det vil desuden kunne skabe en bedre forståelse af stress hos de pårørende.