Find det helt rigtige allergivenlige produkt

Det kan føles som en umulig opgave når man finder ud af at ens barn har eksem. Lige pludselig går det op for en, hvor mange af de produkter vi bruger hver dag, der indeholder allergifremkaldende ingredienser. Det er en frustrerende og til tider håbløs rejse når du er på produkt jagt. Hudplejeindustrien har en række labels, der kan være svære at finde ud af. Ofte er overfølsomheder og allergier lige så individuelle som menneskerne der har dem.

Parfume bliver brugt i produkter vi bruger op til flere gange om dagen. Vi udsætter vores hud for utroligt mange kemikalier, irriterende stoffer og allergifremkaldende ingredienser. For mange af os mærker vi minimalt til det, men for andre skaber det ubehageligheder, irritationer og rødme. Neutrale produkter er begyndt at bevæge sig mere og mere ind på markedet og større producenter får deres produkter certificerede. Hvis du er i tvivl om et produkt er god til din hudtype, kan du som ofte tjekke efter disse certificeringer. Hvis et produkt for eksempel er AllergyCertified, så ved du at der udelukket en række kemikalier der er forårsager hud overfølsomhed og er linket sammen med kræftfremkaldende ingredienser.

Woods Copenhagens stifter Martin Lyne stod i netop dette dilemma, da han startede sit eget hudplejebrand. Efter en lang jagt på det rette produkt til datteren, der kunne understøtte, hjælpe eller berolige hendes hud. Mærket Woods Copenhagen er et brand, der bruger innoverende løsninger og nytænkende sammensætninger af naturlige ingredienser. Alle løsningerne er nøje udvalgte for at sikre et effektivt resultat. Selv for folk med neutral hud er det en god idé at skifte til allergivenlige produkter, så allergier og gener ikke udvikles.

Woods Copenhagen kan købes på Svarestudio.dk eller i deres fysiske butik i Frederikshavn. Så kig forbi og kom den følsomme hud til livs. Produkterne indeholder nordiske ingredienser og ofte er der tilsat vitaminer, antioxidanter og naturlige olier.