Giv dig selv en spa-dag

Du skal huske at passe på dig selv. Hvorfor ikke give dig selv en forkælelsesdag? En spa-dag hjemme på matriklen? Det er den rene luksus, særligt for dig, der ikke levner meget tid til dig selv i forvejen. Læs med her.

Smid resten af familien ud af huset

En spa-dag er selvforkælelse. Kun for dig. Så start med at smide resten af familien ud af huset. Det her er kun for dig. Sæt din yndlingsplayliste på eller den der lydbog, som du aldrig rigtig har tid og ro til at høre.

Det vigtigste er, at du uanset hvad lytter til noget som giver dig ro og velvære. Start med at give dig selv en dybderensende ansigtsmaske. Brug den du bedst kan lide – de kan købes hos de fleste forhandlere af beauty-produkter. Bagefter laver du dig et afslappende fodbad.

Find en god balje og put varmt vand og gerne fodbadesalt i. Du kan også putte lidt olivenolie og køkkensalt i. Sæt eventuelt din yndlingsserie eller en god film på, mens du nyder det behagelige fodbad.

Skrub de døde hudceller af med en god svamp eller brug en exfolierende creme til fødderne. Når badet er færdigt, kan du smøre fødderne ind i en lækker blød fodcreme.

Den afsluttende finish

Udnyt din alenetid og tag et langt dejligt bad og mærk velværet skylle ind over dig. Gå bare helt amok som brusebadssanger – du er jo alene hjemme. Gem dit våde hår væk under et håndklæde.

Brug tid til at smøre hele kroppen ind i din bedste bodylotion. Nu skal ansigtet have en tur. Pluk dine øjenbryn og smør dit ansigt ind i den ansigtscreme, som du bruger til dagligt. Brug den for dig mest effektive øjencreme omkring øjenområdet og masser dit ansigt blidt, mens du gør det.

Selv om du hverken skal på arbejde eller ud, så brug noget tid på at lægge en god makeup. Den der ansigtsmakeup, som du aldrig har tid til om morgenen, fordi det hele skal gå hurtigt. Brug en god concealer og læg en lækker øjenmakeup. Bare fordi du kan. Måske har du et særligt look, som du gerne vil eksperimentere med, men aldrig har tid til at afprøve?

Til sidst er det tid til neglene. Glem alt om den klare eller ensfarvede neglelak, som du lægger til hverdag. Brug tid til at male dine negle på tæer og fingre – gerne i nogle lækre farver, der passer til årstiden.