Gode råd til mindre stress i dit liv

Måske oplever du også, at du føler dig stresset i hverdagen? Flere og flere føler sig nemlig stressede i deres hverdag, men sådan behøver det altså ikke at være. Der findes nemlig forskellige ting som du selv kan gøre, for at sænke dit stressniveau. Ofte glemmer vi helt at mærke efter hvad vi har brug for, samt hvad vores krop har brug for. Derfor er det vigtigt at du lige stopper op, og mærker efter. Her får du et par gode råd til, hvordan du selv kan bidrage til mindre stress i dit liv.

Det er vigtigt, at du sover godt om natten 

En af de faktorer som er altafgørende, hvis du ønsker en mindre stresset hverdag, er naturligvis din nattesøvn. Du har nok hørt det en gang eller to før, men det er altså super vigtigt for både din krop og dit sind, at du får den rette mængde søvn om natten. For at få de 8 timer om natten, som vi alle har brug for, er det selvfølgelig vigtigt med en god seng. Mærk efter om du sover godt i din seng om natten, eller om du trænger til en lille opgradering. Du bruger utallige timer af dit liv i din seng, for at du kan fungere godt om dagen, og derfor bør du aldrig gå ned på kvaliteten af din seng. En seng fra sengetid kan måske hjælpe dig med at opfylde dine behov, hvis du er på udkig efter en ny seng, som kan være med til at give dig de allerbedste betingelser for en god nattesøvn, således at du føler dig veludhvilet når du vågner op hver morgen. Hertil er det vigtigt, at du først og fremmest vælger den rigtige seng, men i særdeleshed også hvilken madras, som du skal ligge på. Se udvalg af madrasser og tøv ikke med at bruge den rådgivning som de stiller til rådighed. 

Slut med serier

Det lyder måske lidt dramatisk, men hvis du er typen der bruger tid på at se serier hver dag, bør du stærkt overveje at skære ned på dit forbrug. Skærmaktiviteter er ikke sundt for dit nervesystem, som skal holdes i balance. Hvis du hele tiden søger inputs fra serier og andre skærmaktiviteter, vil du rent faktisk komme til at føle dig mere stresset. På trods af at det kan virke skræmmende at skære ned på skærmforbruget, vil du helt sikkert få glæde af det på længere sigt i forhold til at kunne mærke, at din krop vil falde mere til ro og at du dermed vil komme til at føle dig mindre stresset.