Gør noget godt for dig selv

Har du også en tendens til at glemme dig selv lidt i hverdagen? Det er vigtigt at passe godt på en selv – og sætte tid af til selvforkælelse og alenetid. Tiden med os selv hjælper os nemlig med at holde kontakten med vores indre tanker og følelser. Hvis vi ikke er bevidst om dette kan det føre til stress.

Du kan trække stikket på forskellige måder. Herunder får du nogle nemme tips til dette, som ikke kræver alverden. Hverken af penge eller tid.

  • Dyrk noget yoga eller meditation. På YouTube kan du finde nogle gode videoer, som guider dig igennem en skøn halv time. Fordi mere skal der faktisk ikke til. På 30 minutter vil du opleve en indre ro sprede sig til hele kroppen.

  • Smid en god film på tv´et og fyld snacks op i skålene. Der er intet som emmer mere af selvforkælelse end Marabou chokolade. Skøn chokolade, som smelter på tungen. Glem alt om slankekure og badevægten bare for en stund og forkæl dig selv med nogle godter.

  • Læg dig ind i sengen. Rul ned for gardinerne og sæt en god lydbog på. Sig til resten af familien, at du ikke skal forstyrres den næste halve time. Du kan også sætte noget beroligende musik på og bare ligge med dine egne tanker.

Lyder det ikke fristende?

Du behøves altså ikke nødvendigvis kaste en masse penge efter diverse spabehandlinger for at forkæle dig selv. Det kan gøres på nogle simple måder – det kræver blot, at man tager sig tiden til det og lærer at koble af. De første par gange vil du måske have svært ved at slippe tankemyldret, men hvor oftere du tager lidt tid til dig selv, hvor mere vil det også føles naturligt. Til sidst er der blot at ønske god fornøjelse og nyd det.