Har du styr på de forskellige behandlinger hos Toftild?

Mange mennesker lider af hårtab af forskellige årsager – det kan for eksempel være i følge med kemoterapi, andet sygdom eller bare alderdom.

Hos Toftild findes der flere forskellige slags behandlinger og tilhørende eksperter, der står klar til at hjælpe dig, med alle dine spørgsmål og udfordringer ifølge med hårtab. Du kan blive klogere på Behandlinger hos toftild i følgende tekst.

Parykker til alle formål

En af Toftilds helt store styrker er selvfølgelig, at de producerer de smukkeste parykker. Det kan være utrolig følsomt at miste håret, da mange mennesker forbinder deres hår med stor personlig og skønhed. At få en paryk, der får dig til at føle dig smuk, er derfor meget vigtigt. Parykkerne hos Toftild er fremstillet af hår fra personer, der har doneret til formålet, og de ser derfor meget smukke og naturlige ud.

De laver standardparykker, parykker specielt til kemopatienter, men også delvise dækninger som for eksempel toupeer. De laver også specialfremstillede parykker, så du kan få en paryk, der passer præcis til dig, dine ønsker, dine drømme og dine behov.

Opfriskning af paryk og konsultationer

Er du i et begyndende forløb med hårtab og i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Kom på besøg hos Toftild og få en konsultation med en fagmand, som kan hjælpe dig i den rigtige retning samt være en kæmpe støtte i den svære tid.

Er du allerede stolt ejer af en Toftild paryk, kan du også komme tilbage dertil for at få den opfrisket, for eksempel igennem en ny klipning eller en grundig vask. Ikke alene er de eksperter i at fremstille parykkerne, de sørger også for at give dem den bedste pleje, der findes. De tilbyder også opfriskning og tilklip af toupe, samt klipning af dit eget hår – ligegyldigt, hvor lidt eller meget, du har.