Hyg dig i skoven om efteråret med disse aktiviteter

På trods af at efteråret er godt i gang, kan du stadigvæk lave en masse aktiviteter i skoven. Der er absolut ingen grund til, at du søger indendørs og sidder med varm kakao, nybagte boller og et tæppe i sofaen. Det kan du naturligvis også stadig gøre, men det er ydermere sundt at få noget frisk luft og dagslys. Kom ud ad døren og hyg dig i skoven med en af disse to aktiviteter.

Hop på cyklen og tag en cykeltur i skoven

Bor du et stykke væk fra en skov, er der ingen grund til, at du sætter dig ind i bilen for at køre hen til skoven. Du kan bare hoppe på cyklen og tage nogle høretelefoner trådløs på, så du ikke kan høre støjen, når du cykler i trafikerede områder. 

Når du kommer til skoven, er det bare med at få høretelefonerne ud af ørerne. Nu skal du nemlig bruge alle dine sanser, mens du cykler derudaf. Nyd de smukke efterårsfarver, lyt til vinden i bladene, kig efter dyr og meget mere.

Gå en tur og saml naturting

Du kan vælge at tage i skoven for at gå en tur. På denne måde kan du ligeledes bruge alle dine sanser og nyde alt det, som skoven har at byde på. Hvis du gerne vil have et formål med din gåtur, kan du tage en kurv med, så du kan samle forskellige naturting. 

Du kan bruge de ting, som du har fundet i naturen, når det bliver tid til at lave en kalenderlysdekoration og en adventskrans. Gør du det, får de helt sikkert et unikt udseende.