Oplevelser i Furesø

Naturcenter og Bådudlejning ved Farum Sø kan du opleve en helt særlig form for fred og ro, når du sejler din egen båd på Farum Sø. Kommunen har nemlig indgået et samarbejde med Dansk Naturcenter, der giver dig mulighed for at leje en båd i skolernes sommerferie. Du kan oveni købet fiske i søen, når blot du indløser fisketegn. I skolernes sommerferie kan man i udvalgte weekender leje en 3 personers robåd på Farum Sø hos Bådudlejning. Der er mulighed for at fiske i søen, når blot man indløser fisketegn kan gøres, når båden lejes. Bådene lejes på timebasis.

Skovlyst er det perfekte sted at samle kræfter

Skovlyst er det perfekte sted at samle kræfter og få hjemmebrygget øl samt god mad. På den smukkeste skovvej midt i Hareskoven ved Værløse har bryggeriet eksisteret siden 2004, hvor et gammelt traktørsted blev overtaget og omdannet til det stemningsfulde sted, det er i dag. Restauranten har plads til 120 spisende gæster, som kan vælge mellem a la carte-retter eller forskellige menuer. På Skovlyst er hovedingredienserne kærlighed, hygge og god beer. Hvis du har lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige, kan vi anbefale et besøg i Danmarks største tropiske regnskov – Tropeland. Her finder du alt fra floder og vandfald til dyre- og planteliv fra hele verdenen. Du kan opleve mere end 300 forskellige arter af dyr, herunder alfer, aber, slanger, krokodiller og mange flere. I regnskoven findes der også en række restauranter, hvor du kan få stillet din sult.

Farum Park er et af landets mest besøgte kultur

Farum Park er et af landets mest besøgte kultur- og oplevelsescentre, der byder på masser af oplevelser for både store og små. For de mindste gæster findes børneaktiviteter som hoppeborg, labyrint, legeland og meget mere. Derudover er der mulighed for at tage en tur i parkens teater eller opleve et af de mange koncerter og events, der afholdes i løbet af året. I parken findes også et stort udendørs område med græs, hvor man kan slappe af og nyde solen.