Psykolog i Aarhus tilbyder individuel terapi

Psykolog i Aarhus tilbyder individuel terapi

Individuel terapi hos psykolog i Aarhus går ud på at styrke din psyke. Der kan være mange årsager til at du vælger at tage til individuel terapi i Aarhus, men ikke desto mindre er det noget der vil gavne dig.

Årsager til individuel terapi

Der kan selvfølgelig være mange forskellige og individuelle årsager til at du søger individuel terapi i Aarhus. Det kan være alt fra symptomer på stress og angst eller depression, som du gerne vil have hjælpe til at håndtere og komme ud af. Det kan også være at du søger individuel terapi efter et tab, skilsmisse eller en anden form for livskrise. Der er også nogle, der oplever at ændringer i livet og reaktioner ved graviditet og fødsel giver anledning til individuel terapi hos psykolog i Aarhus.

Din psykolog kan også hjælpe gennem individuel terapi, hvis du er usikker på din identitet og dit selvværd.

Skab balance i dit liv med individuel terapi

Det kan være rart at tale med en fremmed om ens hverdag, liv og eventuelle problemer.

Nogle tager også til individuel terapi psykolog i Aarhus fordi de mangler nogen at tale med, og ikke så meget fordi de har et specifikt problem, de vil løse eller tale med en psykolog om. De vender simpelthen hverdagen og livet generelt, og psykologen kan give input og komme med råd til at anskue livet og hverdagen på en ny måde. En ny måde, som kan være givende og rummelig, og om hjælper med at skabe endnu bedre balance i dit liv.

Individuel terapi afhjælper fastlåste mønstre

Det kan være svært at bryde adfærdsmønstre, som ikke er hensigtsmæssige for dig. Det kan være i forbindelse med dig selv, din familie eller på dit arbejde. Gennem individuel terapi kan du for det første blive bevidst om dine fastlåste mønstre, samt få hjælp til at bryde og ændre på mønstrene, og derefter få hjælp til at inkorporere nye adfærdsmønstre.

individuel terapi foregår meget på samme måde som en ganske almindelig samtale, det er blot med en fortrolig psykolog, som lytter til dig, og stiller nogle spørgsmål, der får dig til at reflektere over specifikke aspekter. Din psykolog i Aarhus stiller sig til rådighed og sørger for at du kan finde vej til bedre trivsel i dit liv.

Lyse rammer hos psykolog i Aarhus

Når du går til individuel terapi, er det vigtigt at du føler dig godt tilpas. Rummelige, lyse lokaler indbyder til tryghed og nærvær, så du trygt kan åbne op overfor psykologen. Først når du føler dig tryg kan der skabe et fælles rum, hvor du kan åbne op og dele dine tanker og bekymringer med din psykolog.

Har du lyst til at høre om individuel terapi kan du læse mere her.