Søg sundhedsfaglige stillinger i Aarhus Kommune

Som jobsøgende inden for sundhedsfaglige stillinger, har du i Aarhus Kommune muligheden for at prøve kræfter med interessante stillinger med fokus på sosu, sosu assistent, sygeplejerske og andre jobmuligheder. Som ansat bliver du en del af et dynamisk team, der sammen har et ønske om skabe en bedre hverdag for patienter og klienter i kommunen. Med et job som sosu har du muligheden for at hjælpe personer, der virkelig har brug for omsorg og støtte i dagligdagen. Sammen med andre ansatte skal du skabe gode udviklingsforløb for ældre borgere eller andre med brug for hjælp. 

Efteruddannelse og opkvalificering inden for sundhed og omsorg

Hele 350.000 aarhusianere lever længere, men også med flere komplekse sygdomme. Det stiller høje krav til vores sundhedsområde, hvor der bliver taget hånd om de svage i kommunen. De ansatte bliver udviklet med relevante kompetencer, som er koncentreret omkring den nyeste forskning og efteruddannelse. 

Aarhus Kommune skaber plads til sygeplejersker og sosu ansatte, der ønsker at udvikle sine færdigheder i branchen. Som individ ved kommunen hvor vigtig personlig læring og udvikling er for et menneske. Muligheden for at kunne udvikle sine kundskaber giver øget motivation og glæde i dagligdagen. Både med faglært job og ufaglært job har du gode muligheder for at blive en del af et større fællesskab, hvor personlig udvikling er i højsædet. 

Skaber plads til sygeplejersker og sosu-ansatte 

I Sundhed og Omsorg tror vi på, at en god start betyder alverden for dit velbefindende. Når du starter hos os, vil vi gøre, alt hvad vi kan, for at du føler, at der er plads til dig.

Det gør en verden til forskel at du som sygeplejerske eller sosu ansat føler dig hjemme og værdsat i dit daglige arbejde. Der vil foregå fælles oplæring, da du kan bistå med dine kompetencer fra dag et, og sammen med en dygtig kollega, bliver du oplært indenfor det felt, som er aftalt. 

Der skal være plads til dig og din udvikling i et meningsfuldt arbejdsliv. Det betyder, at vi gør plads til dine drømme. Måske har du en drøm, om at blive mentor eller vejleder for andre? I Sundhed og Omsorg kan du omsætte dine kompetencer til god værdi. Som sygeplejerske er der mulighed for at blive en del af længere borgerforløb der giver en tæt kontakt. Her kan man bedst forstå og give den bedst mulige behandling til dem der har brug for det. Mange ledige stillinger sygeplejerske giver mange alsidige arbejdsopgaver i det daglige.