Dette mangler du til dit næste praktiske projekt

Som ejer af en ejendom i den ene eller anden form er der ikke så få småprojekter at gøre godt med. Det kan næsten blive til en daglig bedrift at fikse små ting hist og her. Indimellem er projekterne dog af en lidt større standard end sædvanligt, og til det skal man bruge noget ekstra udstyr.

Hvorfor leje?

Er du en privatperson med masser at lave, men alt for få remedier til at komme i mål med bare halvdelen, kan det være, det du mangler, er et rullestillads Fyn. For hvis gavlen er for højt oppe, eller tagrenden skal renses eller males, er løsningen enkel: lej et rullestillads på Fyn til dine projekter. Fordelene ved at leje fremfor at købe et rullestillads Fyn er mange. En af dem er, at det er billigere at leje end at købe, hvis ikke behovet er der på længere sigt. Hvis du går ned i byggemarkedet og tager et rullestillads ned fra hylden for efterfølgende at gå til kassen og betale for det, vil det med høj sandsynlighed være i dårligere kvalitet end et rullestillads ved udlejning til de samme penge. Det er, fordi du betaler for at få det permanent, mens det ved udlejning afleveres tilbage igen. Udlejningsfirmaet vil derfor have bedre råd til at sørge for kvalitet.

Rullestillads til virksomhedsbenyttelse

Ikke kun privatpersoner bruger rullestilladser. Har din virksomhed brug for et kortvarigt, fordi I skal løse en uvant opgave i højderne, fx mure en bygning i etagehøjde, er et rullestillads yderst gavnligt. Hvis I er i tvivl, hvorvidt I vil gøre klogest i at købe eller leje et rullestillads, er der gode grunde til at leje. Hvis ikke I særligt ofte modtager bestillinger på opgaver foregående højt oppe, er det bedre at spare pengene til at yde bedre service for kunderne end at have et rullestillads stående ubrugt.