Find den rigtige klinge til maskinen

Først skal du kontrollere størrelsen på boringen på din maskine. Dette vil sandsynligvis gøre noget mere, hvis du ansætter saven. Sørg for, at den klinge, du skal montere, er det rigtige til den sav, du bruger, starter med boringen. Du finder ud af disse oplysninger i brugermanualen. En sav med en boring på 30 mm har brug for et blad med en boring på 30 mm. Det er så enkelt.

Diamantklinger

Bladets diameter er også vigtig. For stor diameter på bladet kan påvirke enhver beskyttelse monteret på din sav. Igen er dette et sikkerhedsproblem. Brugermanualen til saven skitserer de maksimale og minimale klingediametre, som du sikkert kan bruge. Bladets tykkelse bestemmer snittets bredde. Finere, mere præcise skæreapplikationer har brug for et blad med tyndere diameter. Alle målinger vil blive ætset i selve bladet og vil være tydeligt markeret på emballagen. Du kan købe diamantklinger her. Det er værd at påpege, at klinger af god kvalitet vil have hak klippet ud af selve disken. Dette gør det muligt for disken at udvide sig, når den varmes op, mens den klippes, og forhindrer derfor skævhed. Et skævt blad klinger dit snit og er potentielt farligt for dit helbred!

Hvilket cirkelsavblad har jeg brug for?

Hvis din ansøgning skar hårdttræ, og du vil have et pænt, rent ansigt til udskæringen, så prøv fine tandblade. På grund af deres høje tandantælling vil de hurtigt og let skære igennem materialet og efterlade dig med en dejlig, sprød kant på udskæringen. Det samme ville gælde, hvis du skar aluminium eller perspex. Formen på tænderne, antallet af tænder og kvaliteten af ​​wolframcarbid betyder, at dit snit vil være hurtigt, men du vil kun være tilbage med en dejlig, ren lige kant. Det er dog værd at påpege, at knive med flere tænder normalt kræver din sav, for at arbejde lidt langsommere og hårdere.