Gør tunge og store løft mere sikre med et løfteåg

I en virksomhed hvor store og tunge løft er en del af dagligdagen, er det vigtigt, at de store løft bliver foretaget på en sikker og stabil måde. Netop derfor er det en rigtig god idé at investere i et

løfteåg til dine kraner, da løfteåget hjælper til at fordele vægten af det, du løfter. På den måde vil løftet blive stabilt, hvilket vil gøre store løft både nemmere og mere sikre.

Et løfteåg kan sættes på stort set alle kraner, og du kan bl.a. bruge det på en lastbilkran for at gøre løftene fra lad til jord mere sikre, mens det også kan bruges på eksempelvis en svingkran som en del af selve produktionen.

Sådan fungerer et løfteåg

Løfteåg er som udgangspunktet bygget op omkring en central bjælke. På toppen af bjælken er en krog placeret præcist i midten, som din kran kan spændes fast i. På undersiden af bjælken er der placeret en række løfteklokker, som er dem, der skaber stabilitet under et løft ved at fordele vægten af løftet ud på flere punkter.

Derfor er et løfteåg en mere sikker løsning end at løfte emnet direkte fra kranen, hvor store og ukontrollerbare svingninger kan opstå. Derfor bør et løfteåg være en central del hos alle virksomhed, hvor tunge og store løft indgår som en fast del af det daglige arbejde.

Kundetilpassede løfteåg

Et løfteåg kan anvendes til stort set alle løft, hvor sikkerhed og stabilitet er et krav. Der findes dog alligevel flere forskellige typer af løfteåg, og du har derfor god mulighed for at finde en løsning, som passer til lige netop dit arbejde eller din produktion.

Men hvis din virksomhed har andre og mere specielle behov, end hvad standardudvalget kan tilbyde, har du også altid mulighed for at få lavet et kundetilpasset løfteåg, som vil blive produceret til dine behov.